/i/Tespit

http://resimyukle.xyz/resim/Pf9HP
  1. 1.
    0
    Tissot erkek saat markası

    En iyi saat markaları sıralamasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Tissot saatleri Tissot olan lüks isviçreli saat üreticisi tarafından 1853 yılında kurulmuştur.Şirket Charles-Félicien Tissot ve oğlu Charles-Emile Tissot ve isviçre şehrinde Tissot fabrika kurdu. Dünya üzerinde yaygın olarak satılır kaliteli saat markaları arasındadır.

    Rolex erkek saat markası

    Rolex SA kol saati ve aynı zamanda aksesuarları üreten isviçreli üretici firmadır. Ama Rolex aksesuarlarıyla değilde pahalı saatleriyle bilinmektedir. Rolex saatler genellikle statü ve zenginlik simgesi olarak bilinmek ve algılanmaktadır. Rolex dünyanın belkide en büyük lüks saat üreticisidir. Yaklaşık olarak günlük 2.000 saat üretmektedir.En prestijli saat markası olmasının yanı sıra kendisi Dünya’nın en prestijli 100 markası içinde bulunmaktadır.

    Seiko erkek saat markası

    Seiko erkek saat markası 1881′de küçük bir atölyede işe başlamış olup belkide dünyada en fazla tanınan ve bilinen bir saat markası haline dönüşmüştür. Saat denince Seiko, Seiko deyince akla saatin gelmesi söz konusu ettiğimiz Seiko markanın başarısını ve kalitesini gösteriyor. Az bilinen bir bilgiyi sizlerle paylaşmakta fayda var Seiko saatlerinin quart segmentinde çıkardığı saatler mükemmeliyetin simgesi olarak algılanmaktadır.

    Maurice Lacroix erkek saat markası

    Lüks isviçre saat markasıdır.Son derece pahalı saatler arasında gelir. Klagib modellerden hoşlananlar kimseler için uygun bir erkek saat markadır. toplam olarak sadece 30 tane üretilmiş el yapımı tourbillon modelinin tanesi dönem itibarıyla 150.000 isviçre frangına satılmıştır. Saatin içerisindeki vidalar bile kendi imalatlarıdır.

    Longines erkek saat markası

    Longines erkek saatleri dünyada en iyi saat markaları sıralamasında en üst seviyelerde bulunur. isviçre merkezli bir lüks saatler evidir. Longines logosu kanatlı bir kum saatini barındırır, otomatik ve kronometreli saat konusunda uzman saat markasıdır. Longines bu alanda uzmandır. Piyasada en pahalı modelleri otomatik ve kronometreli karaktere sahip saatler oluşturur.

    Citizen erkek saat markası

    Dünyaca ünlü ve bilinen bir saat markasıdır en kaliteli erkek saatleri arasındaki yeri üstlerde olmak yerine ortalardadır. Atomic-Timekeeping gibi teknolojileri icat etmekle ünlü Dünya’nın en büyük saat üreticilerinden olup 1924 yılında kurulmuştur. insanlar tarafından yaygın olarak kullanılır hemen herkesiz kolunda rastlanılabilir.

    Vacheron Constantin erkek saat markası

    Dünyanın en iyi erkek saat markalarından birisidir. Vacheron Constantin enteresan özelliklere sahiptir
    Diğeer dünyanın en ünlü saatları gibi Vacheron Constantin saatleride işviçre malıdır. işviçre Cenevre’de kurulmuş , ve 1735’de üretime başlamıştır ,işçilik ve model anlamında şu anda dünyanın en ünlü saatlerine bile model olmuştur kısacası Vacheron Constantin, saatlerin atası diyebiliriz. Enteresan özelliklerinin bir tanesi saatin gizli bir yerinde bulunan pin numarası sayesinde kime ve ne zaman satıldığı gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Vacheron Constantin saatinin ustası yapmış olduğu aynı saatten öyle fazla miktarda üretemez ve yapamaz sadece 7 adet üretebilir.

    Omega erkek saat markası (favorim)

    1848 yılında Swatch Grubu Yönetim Kurulu tarafında isviçre’de kurulur.. Omega Ay’a giden ilk saat olma ve denizcilerin en çok kullandığı marka olma özelliğinin yanı sıra kesinlikle şaşmaması ile ünlüdür Bir Omega saati ne bir saniye ileri nede bir saniye geri gider.. Özellikle zaman tutma konusunda neredeyse rakibi yok gibidir. Kaliteli saatler arasındaki sıralamada üst seviyelerde en iyi erkek saat markaları arasındadır.

    TAG Heuer erkek saat markası

    1860′da faaliyete geçmiştir dünya üzerindeki en kaliteli saatler arasında gösterilmektedir. Günümüz dünyasında bile atölyede üretim yapmaya devam eder.TAG Heuer erkek saat markası fazla tercih edilen edilen lüks saat markalarından birisidir. TAG Heuer erkek saatlerinden Bir adedini koluna takıp gezdirmek aynı zamanda bir statü simgesi olarak algılanır.

    Nacar erkek saat markası

    Nacar saatleri hakkında yanlış biline bir gerçek vardır. Türkler nacar saatlerini Türk malı olduğunu sanır oysa bu bilgi yanlıştır. Nacar saatleri isviçre’de yaşamakta olan Ohannes Nacaroğlu ile istanbul’daki kardeşi Kevork Nacaroğlu tarafından üretilmiştir.Şirketlerinin Zila Watch adında bir ismi vardır.Üretmiş oldukları saatlerin ismi nereden geliyor diye merak ediyorsanız soyadlarından geliyor. Söz konusu saatlerin tasarım ve üretimleri isviçre’de meydana gelmektedir.En iyi erkek saatleri sıralamasında ortalarda bulunmaktadır.
    ···
   tümünü göster