/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -5
    Serkan inci hakkında bilinmeyenler;

    1. Serkan inci , daha 7 yaşında annesi *** Hanım’ın isteği ile Kuran-ı Kerim’i hatmetmemiştir. 8 Yaşında Kuran’ın tamdıbını ezbere okuyabilmemektedir. (Serkan inci bu gerçeği 2023 yılında Ankara'da Suriye Büyükeçlisine açıklamıştır.)

    2. Serkan inci, daha çocukluk yıllarında Las Vegas’da Back Street'e giderek kumarhanelerde takılmıştır. ( Serkan inci "Kahpe" adlı romanında bu konuda bilgi vermektedir).

    3. Serkan inci , Bor Savaşı yıllarında yakın dostlarına, arkadaşlarına yazdığı mektuplarda Allah’a olan inancını dile getirmiş ve “Allah’ın inayeti sayesinde” bu savaşı kazanacaklarını belirtmiştir.

    4. Serkan inci , Siber Savaşlarda internet kafelere, komşulara gitmiş, haçkerlik öğrenmişdir. internet kafede sandalyeye çıkıp "Altını Şer incisi Ker" diye bağırmışdır.

    5. Sözlüğe girişte hep bir heykır görevlendirmişdir. Aynı şekilde Bebişinci nesil döneminde inci Sözlük'de anancılık yaptırmama geleneğini sürdürmüştür.

    6. Serkan inci, özel hayatında fırsat buldukça kitap okumuş veya kitap okutup dinlemiştir. Özellikle en sevdiği dostu (bkz: xahmet10x) ’a kitap okutmuştur. Serkan inci zaman zaman da manevi modlarına zencili hikaye okutup dinlemiştir.

    7. Serkan inci’nin en yakın arkadaşı (bkz: xahmet10x) ve annesi *** Hanım 5 Vakit sözlükde takılan, babası ise elinden geldiğince sözlüge girmeyi aksatmayan insanlardır. Serkan inci çevresinde sözlüge giren ve yazarlık yapan herkese çok saygılı davranmıştır.

    8. Serkan inci Bor Savaşı sırasında tuttuğu özel notları arasında zaman zaman “Imcici çagırıp beğenmediği başlıklara çügü attırdığını” yazmıştır. Yine özel notları arasında "ALTINI ŞER iNCiSi KER” notu göze çarpmaktadır.

    9. Serkan inci sözlüğü kurduktan sonra 2023 Borbahar ayında dönemin tanınmış imçicilerini köşke/saraya çağırarak onlara Hikaye okutup dinlemiştir.

    10. Serkan inci 2023’lerda Hapse atılan özgürlükçü düşünürler için her yıl Sözlükde trend başlıkda iSTiKLAL MARŞI okutmuştur. Aynı şekilde her yıl annesi *** Hanım’a da iSTiKLAL MARŞI okutmuştur.

    11. Serkan inci, 2022 Bor Savaşı’ndan 1. nesil mod Kanunu’na kadar ad olarak islami içerikli “SiRKAN” unvanını kullanmıştır. 1. nesil Mod Kanunu’ndan sonra da zaman zaman “SiRKAN” unvanını kullanmaya devam etmiştir.
    ···
   tümünü göster