/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +50 -1
    Suratıma çarpan rüzgar beni benden alıyordu. Ama Buse aklıma geldikçe gözümden bir yaş daha akıyor, ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Saat gecenin 9'u olmuştu. Ormanın çok tenha kısımlarına gelmiştim. Artık geri dönmem lazımdı. Yolumu kaybettim. Kendimi kaybettim. Ormandan çıkış ararken birine rastladım. Sordum kardeş ormandan ne taraftan çıkarım ? Diye. Sola doğru dümdüz yardır çıkarsın. Dedi. Bende Eyvallah kardeşim hayırlı geceler diyerek koştum.

    Çıkışa varmıştım. Hatta ormana girdiğim yere yakındı, hemen otele doğru yardırdım. içeri kan ter içinde girdim. Ama Buse ile Beratı göreceğim diye zütüm zütüm ilerliyodum. zütüme yediğim pandikle arkama dönmem bir oldu. Daha pandik atanı görmeden bir koydum suratına. iyiki de koymuşum amk Umut bini şansını zorluyodu ikide bir pandik falan atıyo bin.

    U: Ne vuruyon amcık
    B: Pandik atma demiyom mu lan sana züt
    U: Tamam amk ya acıdı.
    B: Acısın diye vurdum zaten mal.
    U: Her ne taksa işte napıyon amk dışarda bu saatte.
    B: Sorma amk yatağa giricem yatıcam.
    U: iyi tamam görüşürüz
    B: Görüşürüz.

    içeri girdim Cem hala video seyrediyodu. Beraber One Piece izleyip yataklara geçtik ve yattık. Sabah kalktığımda Cem hazırlanıyordu belli ki kayağa gideceklerdi. Başımdaki sargı beni çok rahatsız ettiği için çıkardım. Başıma hava gelince bir rahatladım varya off beyler o his çok güzel bişey. Yara az buz kapanmıştı zaten. Ama kalpte bir yara vardı ki, zütüme bira şişesi soksan o kadar acımazdı.

    Şortumu giydim ve havuza girdim. (kapalı havuz beyler sımsıcak içerisi).
    Berat ve Buseyi havuza girdiğimde farketmiştim. Havuzda su topu oynuyorlardı. Beratın baktığı yer hep Busenin memeleriydi ama aldırış etmedim girdiğim gibi çıktım havuzdan.
    Bu: Bekle Cash!
    Bu: Dur bekle !
    Sizce bekledim mi ? Hayır.
    Sudan çıkıp koşmaya başladı.
    ···
   tümünü göster