/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +15 -102
    (bkz: beyler beynimde tümör varmış lan)

    (bkz: hayır duanızı ve helalliğinizi istiyorum)

    Bu 2 başlığı da ben açtım . Amacım sadece trende çıkıp kendi egomu kasmakti . Bir nevi bir sosyal deney yaptım burada . Ve siz ahmaklar bu deneyimde birer kobay oldunuz. Gerçekler bundan öte değil .

    Bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin . Ne bileyim , Bilmiyorum . Ama neden bunu yaptım. Neden sizi gereksiz yere üzdüm . Neden vebalinizi aldım . Hiçbir fikrim yok. En ufak bir tahminim dahi yok . Zor bir dönem mi geçiriyorum acaba . gibtir dıbına kodumun çocu derseniz de haklısınız . Zor dönem nedir dıbına koyim . Ergen gibi peh .

    Neyse beyler . Ne kadar küfür etseniz de haklısınız. Bende bana çok sövdüm . Çok kızdım . Peki ya pişman mıyım bunu yaptığım için ? Sizin duygularınızla oynadığım için pişman mıyım ?

    - Değilim oruspu çocukları yeaaaa .

    işte dıbına koyim . Bu içimde ki bulunan şerefsiz haysiyetsiz amini gibtigimin çocuğu ortaya çıkıyor bazen . Ben olmuyorum bu . Bu patavatsız şerefsiz kişilik benim içimde bulunuyor . Ne bileyim dıbına koyayım . Asosyal bir bin olarak doğdum . Öyle ölmeye niyetim hiç yok . Ama bu içimdeki oruspu şeytan veya çılgın oruspu her ne taksa beni yalnız bırakmıyor .

    Ah beni bı bıraksa bir rahatlasam . Kendim olabilsem . Yapmacık olmasam . Ne güzel olur ama olmuyor iste . Buraya kadar okuyupta hala sövmediyseniz yazıklar olsun size . Böyle bir serefsize sövülmez de ne yapılır amk ? Oruspu ben , şerefsiz ben .

    Rahatladım mina koyim . Çaylak yiyene kadar her sıkıldığımda girip anancilik yapicam amk . Çaylak yersem de yeni hesap açıp yapicam . dıbına korum ulan gerçekte yannan kafası gibi duruyorum . Hiç değilse burda insanlar farkıma varsın .

    KÜFÜR EDiN BANA MiNA KODUMUN ÇOCUKLARI . DELiRiYOR MUYUM ANASINI gibEYiM BiLMiYORUM AMA ŞUAN ÇOK ÖZGÜR HiSSEDiYORUM . HUHUHHHHUUU AMiNAAA KOYUM DELiRDiM ANANi gibiYiMMMMM

    AYIP ETTiM DiMi ? AYiP ETTiM ULAN EVET AMiNA KOYAYiM AYiP ETTiM. SEREFSiZLiK YAPTiM . YAPTiM ULAN YAPTiM ANASiNi gibEYiM Ki YAPTiM . YAZiKLAR OLSUN BANA . ALLAH BELAMi VERSiN BENiM . YA DA VERMESiN LAN . ALLAH KiMSENiN BELASiNi VERMESiN . ENTERESAN OLAYLAR ULAN HiC ANLAMiYORUM AMA SUAN COK ÖZGÜR HiSSEDiYORUM. ANLAMSiZ BiR MUTLULUK VAR iÇiMDE . HiSSEDiYORUM BiRŞEYLER . AMA NE HiSSEDiYORUM HiC BiLMiYORUM .

    HAYKIRIYORUM AMiNA KOYAYiM . ÖLÜMÜNE HAYKIRIYORUM . HAY ANANi AVRADiNi gibEYiM . KAS KAS NEREYE KADARMIŞ ULAN . OH AMiNi YURDUNU gibEYiM . YEMiNLE iNSANLARDAN UTANMAKTAN gibILDIM . HEP "BANA DOKUNMAYAN YILAN BiN YAŞASIN" DEDiM. AMA AMiNA KOOYAYiMM HALA AYNi ŞEYi DiCEM COK MANTiKLi AMiNi gibEYiM . HAHAHAHAH YARiN YiNE EZiK EZiK iCiME KAPANiK BiR MAL OLARAK DOLAŞCAM . AMA BURADA BiR iBiNE , ŞEREFSiZ OLDUM . NEDEN SÖVMÜYORSUNUZ ?

    ULAN BENi FARKEDEN BiRiLERi OLSUN DiYORUM BARi BURDA OLSUN DiYORUM BURDA DA OTA takA SÖVEN ÇILGIN ORUSPULAR KAYBOLDULAR . DELiRDiM . TABiKi DELiRMEDiN AMiNA KOYAYiM . HAKLi DELiRMEDiM . gibiNiZi gibEYiM

    SUAN OYLE BiR MODDAYiM Ki BANA SOVENLERE HAK VERiYORUM . ŞUAN ÖYLE BiR KAFADAYiM Ki BANA SÖVEN ADAMA ŞUKU ATiYORUM . ÇÜNKÜ BEN SEREFSiZ HAYSiYETSiZiN TEKiYiM . BEDDUA ETMEYiN AMiNA KOYAYiM DÖNER SiZE GELiR . VALLAHA SÖVÜN BENDE SÖVÜYORUM AMA BEDDUA ETMEYiN DÖNÜP SiZE GELMESiN ALLAH KORUSUN .

    BU YAPTiGiM DA DENEY DiYE GECiSTiRiLECEK BiRŞEY DEGiL . ACiK VE NET . TAM BiR ORUSPU ŞiZOFREN YARAK muallak BiRiNiN YAPACAĞI BiRŞEY . OZUR DiLERiM ... AMINA KOYAYiM .

    ÜZÜLDÜM LAN KENDiME NE OLDUM BEN AMiNA KOYAYiM . NE OLACAĞIM . NE OLUYORUM . NE NE NE NE ANASiNiN gibi
    ···
   tümünü göster