/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    -5
    Ben 15 yaşında, 1.80 boyunda kaslı koyu siyah saçlı, esmer,3 yıldır bodybuilding, 5 yıldır karate siyah kuşak yapan bir panpanızım.

    Ortaokul 6.sınıfta türbanlı bir kıza aşık olmuştum. Adına B. diyelim, Dersleri nerdeyse hiç dinlemiyordum imkan buldukça ona bakıyordum, arkamda oturuyordu imkan buldukça arkama dönüp ona bakıyordum. Bi ara "o çocuk beni seviyo mu acaba" falan diye gıybetımı yapmış hocnaında kulağına gitmiş neyse.

    Zaman böyle geçti, teog geldi ve ben de artık çalışkan bir öğrenci olmuştum. Hala B.'ye açılamamıştım. TEOG'a girdim, sonuçları geldiğinde baktım ki 700 almışım. Teog birincisi oldum. Fakat öğrendim ki sevdiğim kız 394 almış. Ağlıyordu.

    Ben de gizlice hangi okula yazılacğaını öğrendim. M. A. Meslek lisesine yazılacakmış. Ben de fen lisesine yazılmak istiyordum ailem çok sevinmişti fakat ben aileme bilim adamı olmak istemediğimi, kendi hamurumda yoğurulmak istediğimi söyledim ve o liseye yazıldım, o kızı yan sınıfta çelimsiz, tipsiz, sesi barzo gibi çıkan bir salakla el ele tutuşmuş geziyodu, Sonra o gün sigara, uyuşturucu,Alkol ne varsa başladım. Okulu bıraktım, ve dağa çıkıp PKK'ya katılacaktım ki yolda yakalandım. 6 Yıl hapis yedim şimdi Diyarbakırda ikamet ediyorum.
    ···
   tümünü göster