/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +2 -1
    Ayrıca gel ben senin o kalem fantezini çürüteyim şimdi sana göre bir kalemin bile tasarımcısı olduğuna göre insanın da vardır değil mi tatlı su müslümanı kardeşim.Şimdi madem insan gibi sanatlı bir varlığın yaratıcısı var, yaratma gücü olan mükemmel bir varlığın nasıl yaratıcısı olmaz,onu yaratanın nasıl yaratıcısı olmaz,onu da yaratanın nasıl yaratıcısı olmaz bu şekilde sonsuza kadar gider. işte asıl yanlış burada başlıyor senin gibindirik düşünce sistemin baştan yanlış böyle saçma sapan şeylerle hiçbir yere varamazsınız ve varamayacaksınız.
    ···
    1. 1.
      -2
      Aslında bu yazdığın yazı bizim değil sizin aleyhinizedir zira "Allah'ı kim yarattı o zaman?" diyen siz değilmisiniz dediğin gibi bir yaratıcının yaratıcısıni olduğunu kabul edersek o onu yaratti o onu yarattı diye diye sacma sapan bi şey olurdu. işte biz o yüzden o yaratilmamistir diyoruz. Yani klagib ateist krdşm bu yazı sizin aleyhinizedir söylim ndjdhsjxhsbs
      ···
    2. 2.
      0
      Ben benim aleyhime olan birşey göremiyorum senin mantığının baştan yanlış olduğunu söylüyorum sadece böyle bir şeyden yola çıkarak bir yaratıcının kanıtlanamayacağını söylüyorum.Laf kalabalığı yapıyorsun cevap vermek için cevap vermişsin.
      ···
   tümünü göster