/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17
    Sonuç olarak ben mhp liyim ülkü ocakları başkanı da devlet bahçeli de evet diyor ama ben bu maddeleri sizlerle birlikte tartarak hayır diyorum . Aklı başında olan bu tekadamlığa hayır der. Bana onlarca akp li evet i savundu hepsi ekonomidir ülke süperdir güçlüyüzdür oldu . iyide bizene kardeşim sana akp yi chp yi seç demiyor sana bu maddeleri kabul ediyor musun diyorlar. onlara soruyorum tamam esed fetö rusya hdp bizi kandırdı diyen dexer süper bu adam gittiğinde yerine kötü biri gelirse başkannı ve ülkeyi yine kandıracak birisi kötüye kullanmaz mı bu süper yetkileri diyorum haklısın diyorlar . Ekonomi iyi değil çıkın yurtdışındaki ülkelerin son 50 yıl içindeki gelişmesine bi bize bakın . Asgari ücretimize onlarınkine bakın bizdeki açlık sınırına onlarınkine bakın . Evdeki eşyaları satarak ben de borçları öder evi kurtarırım ama eşyaları olmadıktan sonra neye yarar? Sizler apartmanınız iyi yönetiliyor diye tapusunu yöneticiye verir misinz? Burada evet diyerek resmen veririm diyecek oluyorsunuz ama. Suriyeli meselesine hiç girmeyeceğim ve evetçi tayfanın anlayacağı dilden ayetlerle destekleyeceğim kendimi. :
    Öncekiler de çalıyordu kardeşim bak ülkede şimdi ekmek sırası yok artık diyenlere yönelik onlar çaldı salak gibi sustunuz da biz neden susmaya devam edelim? Fetöyü hak hukuk tanımadan mevkilere yerleştirenler şimdi akrabalarını imamhatiplileri sokuyor :

    Kul hakkına dair bir Hadisi kudside "Benim huzuruma ne ile gelirseniz gelin affederim ancak kul hakkı ile gelmeyin" buyrulmuştur. Bakın bu kadar kesin ve net.

    Aranızda birbirinizin mallarını haksız yere yemeyin. insanların mallarından bir kısmını bile bile günaha girerek yemek için, onları hâkimlere (rüşvet olarak) vermeyin.” (BAKARA SURESi – 188. AYET)

    “Müslüman Müslüman’ın kardeşidir; ona yalan söylemez, ihanet etmez, kötülük yapmaz, onu aşağılamaz, kötülük edebilecek birinin eline bırakmaz.” Hz muhafazid sav

    Fetö Terör örgütü hayır diyor ben onlara karşıyım deme . Ben bu huur çocuklarından sizden daha çok nefret ederim . Bizim sülalede doğuda askerlik yapmayan alay konusudur . Batıya çıkan komutan dan dayak yer yinede doğu görevi ister bana kalkıp vatanseverlikten bahsetmeyin.

    Ey inananlar! Adalet ve dürüstlüğün tanıkları olarak Allah için kollayıp gözetenler olun. Bir topluluğa kininiz, sizi adaletsiz davranmaya asla itmesin. Adaletli olun. Bu korunup sakınanlar için daha uygundur.

    5-Maide Suresi 8

    işid de allahuekber diyor onlar da müslüman ama kafa kesiyorlar . Dışardan bakan biri müslümanların hepsi kötü islam tarafında olanlar barbar demesi doğru olmadığı gibi pkk hayır diyor hayır diyenlerin hepsi vatan hainidir demek yanlıştır. Ki Abdullah öcalan hayır demiyor. Aksine kürdistan eyaletiyle kalbi yanıp tutuşuyor.

    http://galeri13.uludagsoz...-desteklemesi_1315863.jpg

    “ Aklınızı kullanmıyor musunuz?” Bakara : 44
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa sana katiliyorum ben de unv. De ulku ocaklari bolum baskaniyim ama hayir
      ···
    2. 2.
      0
      Helal kardeşim hangi üni?
      ···
   tümünü göster