/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +281 -19
    Arkadaşlar, hepinize iyi ve hayırlı günler dilerim.

    Konu gayet açık. Bu, sizlere görünmezlik özelliği sağlayan, Japonya’dan özel getirttiğimiz, Türk-Honolulu ve isviçreli bilim adamlarının ortak olarak yaptığı Görünmezlik T-shirt’ine sadece 49.99 TL gibi cüzi bir ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz. Hadi, ne duruyorsunuz?








    ilk fotoğrafta t-shirt'i elimde tutuyorum ve ikinci fotoğrafta giyinmiş haldeyim.







    Ürünümüz sizlere tamamen ücretsiz kargo seçeneği ile gelmektedir. Ayrıca yanında Japonya'dan özel olarak ithal ettiğimiz tam 10$ değerinde sadece sizlere özel olan Japon Yakuza kolyesini de hediye ediyoruz. Kolye tamamen saf gümüştür.

    Projede üstün hizmetler sunan, Harvard mezunu Tekstil Mühendisi Profesör Dr. Vali Alcala konu hakkında şunları söylüyor:

    ‘Bu Görünmezlik T-Shirt’ü gerçekten Türk mühendisleri ve bizlerin üstün gayretleri sonucunda üretildi. Ayrıca buradan sayın doçentimiz Kim-Yong-Un’a da üstün hizmetleri için teşekkür ederim’

    Kısa süreli kampanya dahilinde olan ürünümüze sadece 31 Mart- 31 Nisan arası 49.99 Türk Lirasına sahip olabilirsiniz. Ayrıca kargo da tamemen ücretsizdir.

    S,M,L,XL,XXL,XXXL OLMAK ÜZERE TÜM BEDENLER MEVCUTTUR. ÜRÜNDEN SADECE 150 TANE ELiMiZDE MEVCUTTUR. HIZLI DAVRANAN KAZANIR.

    bu güzel satıcıya nick6 lar : (bkz: orcnyldrm)
    ···
   tümünü göster