/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +237 -18
    Evet beyler yanlış okumadınız açıcam. Neden mi hemen konuya giriyorum.

    Şuanda evimizde üç bilemediniz dört aydır beslediğimiz papağanımız Paşa'nın geçtiğimiz aylarda bir gün sabaha karşı 2023 diye yüksek bir sesle öterek inletmesiyle başladı herşey neyse ki annem konuya açıklık getirdi. "Televizyonda A Haber açık kalmış ondandır." dedi ve bizde uzatmadık kuştur dedik geçtik ne olabilirdiki?

    Sonraki günlerde eve geldiğimde evin kapısının önünde içerden şu sözleri duyunca dumura uğradım.
    "Değerli kardeşlerim hamdolsun 850 bin kilometre duble yol hizmetinize girmiştir."
    Gerçektende şoktayım gülsem mi ağlasam mı??? Neyse diyip odama geçtim tabi bizim paşa susmuyor. Ne duyduysa sayıyor " 15 temmuzlar mı dersiniz Cehape ziyniyetleri mi dersiniz rahat vermiyor.

    O ara annem eve geldi tabi kuş adeta evde miting yapıyor. Bende aldı kafesiyle mutfağa annemin yanına zütürdüm kafesini temizliycektim sen misin bunu yapan yapıştır lafı
    "Ananı da al git"
    Tabi annemin gözleri biraz dolu dolu oldu. Bende sinirlendim ama yapacak bişey yok kuş sonuçta.

    Aradan biraz zaman geçti tabi bu arad Paşa bey rahat vermiyor "Başkanlık sistemiydi kripto fetöcüler" falan devam. Geçtigimiz haftalarda eve gelmemle asıl şoku yaşadım kapıda 100'lerce koruma annem kapının önünde gözleri yaşlı hemen annemin yanına gidip noldu diye sordum. Cevabı ne olsa beğenirsiniz bizim kuş OHAL ilan etmiş üstüne üstük KHK ile eve girişimizi yasaklamış.

    Anlıycağız son bir iki haftadır eve giremiyorum pgibolojisi bozulan kuşum kendi DEXER sanıyor. Zor durumdayim yardım edin pampalar.

    Önemli edit: beyler inciye girip yazdigimi duymus heralde sansür koyuyor sayfaya zorla girip çıkabiliyorum.
    ···
   tümünü göster