/i/Tespit

  1. 1.
    +14 -4
    Ey gerizekali , sen bu reklamın masum olduğunu mu düşünüyorsun . Ülker'in patronu bile reklama kumpas dedi ne iş ? Fetonun bebek reklamından 9 ay 15 gün sonra darbe olması falanda mi tesadüf ? Ülker'in reklamı kirli işlerin döndüğü bir reklamdır . Çocuklara hitap etmeyen ürkütücü ses tonuyla alakası olmayan görsellerin olması sadece bir reklamdan ibaret değildir . Eğer bu sadece bir reklamdan ibaretse reklam yazarının ruh sağlığı bozuk demektir başka açıklaması olamaz .
    ···
    1. 1.
      -4
      O 9 ay 15 gün mevzusuna inanan var mı bea
      ···
    2. 2.
      -2
      1 nisan amq uzatmayın o urkutucu ses fln ne.olcak amq reklam farkli diye hemen aptal aptal teoriler cikarttiniz ota taka sacmalamayi kesin.
      ···
    3. 3.
      0
      Tamam da kardeşim gazetenin o reklamında mesajlar hiç belli olmuyor. O reklamı yayınlandığı gün izleyen çoğu kişide hiçbir şüphe uyanmamıştır bile. Ama bu videonun her karesi mesaj içeriyor ve çoğu mesaj belli oluyor. Üstelik 15 temmuzdan sonra fetö yavaş yavaş silinmeye başladı. Yani tam temizlenmemiş olsa bile eskisi kadar güçlü değil. Tamam belki darbe yapacak güçte olsalar bile böyle bir şeyi bu kadar açık ve net şekilde gösterecek kadar güçlü olduklarına inanmıyorum
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster