/i/Tespit

  1. 176.
    +2
    pgibolojik harbin en babasını fark etmeden sen de yapıyorsun. ülkede asker kalmadıysa işidin 2.kalesi el bab'ı kim aldı? hemde darbeden 1 yıl geçmemişken. getir bir alman ordusunu fransız ordusunu oso ile ne kadar ilerleyebiliyorlar??
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      kardeşim açık değil mi? ya bu fetocu ailelerin fetocu çocuğu, pkklı, dhkp-c li birisi yada saf bir mal amk. Şu kafada olup laylaylom kafasında yaşamak vardı, aptal gibi gelip aptal gibi dünyadan gibtir olup gitmek. yemin ederim hayat bunlara güzel.
      ···
    2. 2.
      0
      Daha kendi toprağın olan süleyman şahı savunamıyorsun geri çekiliyorsun bunuda zafer gibi gösteriyorsun, fetöcü subayların kaçtığı yunanistana posta koymak için kardağa genelkurmay gidiyor adaya çıkamıyor uzağında fotoğraf çekiliyor, Fırat Kalkanı harekatını sonlandırdınız sınırımızda kürdistan kurulacak,bir sürü paşa balyozdan ergenekondan haksız tutuklandı, astlar üstlere güvenmiyor,15 temmuzdan sonra halk orduya olan inancını kaybetti 800.000 olan Türk ordusunun mevcudu 400.000 binlere düşmüş sen daha nasıl Türk ordusu güçlü durumda diyebilirsin? kendiniz gibi düşünmeyen birisini hemen fetöcü ilan ediyorsunuz ancak daha düne kadar biz fetö dediğimizde fetullah gülen hoca efendi diyeceksin diye laf eden sizlerdiniz
      ···
   tümünü göster