/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +805 -33
    Annem marketten bişeyler almış, 25 tl ve üzeri alışveriş yapana 10 tl peynir kampanyası varmış.Ama kasiyer "fişi kestim hanımefendi geçti, önceden söyleseydiniz" demiş.
    Annem eve geldi anlattı bunu bana. Sonra ben hemen incici ruhumu ortaya koyup beynimi çalıştırdım ve poşetlere baktım. Fiş duruyordu.
    Markete gittim annemin aldığı bütün ürünleri iade etmek istediğimi söyledim. Kız yarım saat uğraştı iade için. Bütün barkodları teker teker kurcaladı ve sonra halletti ama o süre içinde arkamda bir sürü kişi sıra bekliyordu. imza falan attırdı paramı verdi, güle güle dedi.Ben durur muyum yapıştırdım cevab "Bunların hepsini tekrar alıyorum"
    Kızın bana bi bakışı vardı görmeniz lazım.
    Sonra hepsini tek tek çekti ve indirimdeki peyniri aldım ve bir kahraman edasıyla kafamın içinde çalan şarkılarla marketten çıktım.Şuan peyniri yiyorum çok güzel.

    Diğer başlıklarına göz atmak için (bkz: rush in of tüm başlıkları)
    Nick6 girmek isteyenler için (bkz: Rush in of)

    EDiT:kesinlikle çalıntı değildir. Yaklaşık 4 gün önce başıma geldi ve kendime ait kişisel hesabımdan paylaştım muhtemelen ordan biri görüp atmış bi gruba şimdi haberim oldu bundan söz konusu sayfa ile irtibata geçtim ve kaynak belirtmelerini söyledim.
    ···
   tümünü göster