/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    ispatlıyorum beyler

    - Fizksel bütün aktivitelerde erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu biliyoruz zaten. Yiyosa aynı kulvarda yarışsınlar. Yemez.

    - Çoğu erkek maskülizm gibi şeyleri savunup sosyal medyadan paylaşmaz. Çünkü zaten üstün olduklarını bilirler. Kadınlarsa her Allahın günü feminizm saçmalıklarıyla yaşarlar.

    _ Hakaret etmek ve aşağılamak için küfürü kullanırız. Kadınlar da kullanır. Peki ;
    dıbına koyayım senin = seni aşağılıyorum
    dıbına koymak = aşağılamak ,
    am kimde peki?
    ? * ? * ?
    çaktınız mı ?

    - Erkek- kadın farkının olmadığı meslek dallarında (aşçılık, şirket yönetimi, ticaret, bilim) oransal olarak erkeklerin gibip attığını görmek istemeyen amlıların bunu okuduğunu biliyorum. Kabul edin. Bill Gates, Thomas Keller amlı değildi.

    - Geçmişteki düşünürlere bakın. Sokrates, Platon, Kant.. Hadi diyelim o adamlar maldı da kadınlara o zamanlar özgürlük tanınmadı. Peki ya şimdi kaç kadın var fikir önderlerinden ?

    - Dünya devi ABD'nin bugüne kadar hiç kadın başkanı olmadı, ve şu an süper güç. Bildiği kadarıyla Rusya'da da böyle bi durum yok. Tansu Çiller rezaletini de unutmayalım.

    -Bir işi yaparken 'erkek' gibi veya 'adam' gibi yapılmaktan bahsedilir. Karı gibi yapmak kaytarmaya, aksatmaya ve dönekliğe işarettir. Çoğu kadında bu terimleri kullanarak hipotezimi kabul etmiş olur.

    - Kuran'da yazıyor beyler. Lamı cimi yok

    Erkekler, kadınlar üzerine idareci ve hâkimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (kadınlarına) harcamaktadırlar. iyi kadınlar, (Allah'a) itaatkârdırlar ve Allah kendilerini koruduğu cihetle, kocalarının gıyabında ırz ve mallarını muhafaza ederler. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin. Sonra uslanmazlarsa, kendilerini yataklarda yalnız bırakın. Yine dinlemezlerse, (Hafifçe) döğün. Size itaat ettikleri takdirde kendilerini incitmeye bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
    Nisa Suresi 34.ayet

    - Ayrıca dinen 2 kadın tanık 1 erkek tanığa denk denk gelmektedir.

    - Erkekler kadınlardan üstün olduğu için takımları dengelemek adına tanrı Serkan inci'yi göndermiştir.

    Not: Bahsettiğim erkekler arasında kadınlara şiddet uygulayan binler, 250 gramlık et parçası için karakterini bozan yavşaklar ve kürtler bulunmamaktadır. Onlar erkek değil zaten amk.
    ···
   tümünü göster