/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    +1
    Atatürk'ün getirdiği başbakanlık sisteminin ve yani sıra Cumhuriyet'in sanki Atatürk hiç olmamış gibi yitip gitmesinin karşısındayım. Cumhuriyet karşıtı tüm eylem ve propagandalarin da öyle. Sizin basit düşünceleriniz yüzünden b*k yoluna sürükleniyoruz. Neymiş PKK hayır diyor diye ben hayır demeyecekmisim, neymiş Dış güçler istemiyormuş. Emin olun ben buradaki bütün çomarlardan daha fazla seviyorum, daha fazla istiyorum vatanımın kalkınmasını. Ama adam batıda "hayır" cılar terörist'tir diyip doğuda Şeyh Sait e fatiha okutuyorsa yarın kursuna dizilecegimi bilsem yine hayır derim! Bu gerçeklerin farkına vardığı halde evet diyecekler 80 milyon un vebalini odeyemeyecekler! Henüz farkına varmayanlar ise düpedüz koyundur net!!!

    Kimse kusura bakmasın her görüşe -dini, siyasi-saygım var. Ama evet, hayır meselesi ülkenin hayrına bişey değildir. Ülke elden gidiyor...

    Ayrıca AKP kötü X partisi daha iyi, şu adam kötü bu adam iyi diye asla ve asla ima etmiyorum. Ama eğer vatanını seviyorsan benim geleceğim için hayır de!
    ···
   tümünü göster