/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +203 -5
    an itibari ile kurulmuştur beyler bayanlar..

    açıkçası bu olay sözlükte ki oyuncu kitlesinin bolluğu sebebiyle kafamda çok uzun süredir vardı ancak çerçevesini çizmek ve cesur davranıp ilan etmek zor geldi neyse sadede gelelim .. zira uzunca bi yazı olucak .. özet mözet yok ilgisi olan okur zaten..

    bu topluluğu; oyun dünyasında inciyi temsil etmek, inci markasını daha yükseğe taşımak misyonunu benimseyerek büyütmeyi planlıyoruz .. bunun haricinde topluluğun ne yönde gelişeceğine daha doğrusu gelişirken hangi yolları izleyeceğine beraber karar vereceğiz şuan bizim için önemli olan şey sorumluluk sahibi oyun oynamayı eğlenmeyi seven uyumlu ve istekli kişileri bir araya getirmek ve fikir alışverişinde bulunmak.. şunu da bildirmek istiyorum ki bu topluluk uzunca bir süre ve hatta muhtemelen hep amatör bir topluluk olarak kalacaktır yani profesyonel takım kurmak veya profesyonel bir şekilde oyun işine girmek isteyenler gelmeden iki kere düşünün lütfen..

    topluluğun kurulmasının tek bir amacı var incisözlük ismini gururla taşıyabilecek yüceltebilecek faaliyetlerde bulunmak bakın üstüne basa basa söylüyorum önce gelen incisözlüktür bunu kavrayamayan incisözlüğü bi felsefe olarak benimsemeyenler bu işe bulaşmasın lütfen..

    peki hadi topluluğu kurduk biraz yol katettik toplaştık tanıştık beraber oynamaya başladık ne olacak diye bir soru oluşmuş olabilir kafanızda ..

    -öncelikle taktir edersiniz ki bi oynu tek başına oynamak her zaman daha az zevk verir ve bu dertten kurtuluyorsunuz (:
    -keyif aldığınız bir oynu, samimi olduğunuz başka oyunları beraber oynayarak oyuncu karakterine aşina olduğunuz kişilerle oynayabileceksiniz
    -oyun tavsiyeleri verip oyun tavsiyeleri alarak yeni oyunlar keşfedip sevdiğiniz oynu çevrenize yayabileceksiniz
    -şu oyuna başlasam bana eşlik edecek kimse bulabilir miyim diye düşünmeyecekseniz
    -rekabetçi oyunlar için çok iyi anlaşabildiğin kafanın birlikte çalıştığı kişileri bulabileceksiniz
    -karşılıklı olarak steam indirimlerini takip edip ucuza oyunlar kapatabileceğiz (:
    -hepsinden önce sağlam oyunculardan oluşan samimi bir topluluğun parçası olmak çok önemli bir şey

    şimdilik çok bir beklentimiz yok gelecekte güzel şeyler yapabilecek kemik bir topluluk oluşturma amacımız var.. yalnız buraya bir not düşeyim topluluk daha çok steam üzerinden ilerleyecek incisözlük markasını temsil edebileceğimiz e spor tarzında ki oyunlarda ise her ne kadar başta şuan ki en popüler oyun olan lol üzerinden ilerleyecek olsak da sistemimizi düzenimizi oturttuktan sonra daha kaliteli bir oyuncu kitlesine hitap eden oyunlara yöneleceğiz ancak lol üzerinde deneme turnuvaları veya yayınları yapmak zorundayız çünkü bu acemiliği sadece çok fazla etkinlik yaparak atabiliriz ve en çok etkinlik yapabileceğimiz en geniş kitleye sahip oyun maalesef lol ..

    peki hedeflerimiz nedir dersek hedeflerimizi 3 başlıkta şöyle anlatabilirim
    kısa vadeli hedefler:
    +haftada en az 4 saatlik yayın açabilecek bir twitch kanalına sahip olmak ve bu kanalda yayın tecrübesi kazanmak isteyen kardeşlerimize şans vermek bu kanalı 30 40 izleyici ile sabit tutmak..
    +steam üzerinde en az 20 aktif oyunculu kütüphanelerinde en az 5er 10ar oyun bulunan bir grup oluşturmak bu topluluğu öyle bir hale getirmek ki akşam eve geldiğiniz zaman hadi curse e gireyim bizimkilerle muhabbet edip oyun oynayalım biraz diyecek kıvama getirmek ..
    +en azından ayda bir min 8 takımlı bir turnuva düzenlemek (tabii ki ödülsüz amk aç gözlüleri sadece eğlencesine ve canlı yayın turnuva tecrübesi kazanmanız için ) ve bu turnuvaları twitchte yayınlamak.. ha bu turnuvalara herkes katılabilir bu arada ..

    orta vadeli hedefler:
    +steamde ki grubu 20 kişi üzerine çıkarıp kütüphanede ki oyun sayısını ortalama 20 25 civarına çekmek
    +twitch kanalını haftada en az 8 saat yayın yapabilecek ve haftada en az iki kardeşimize yayın şansı verecek bir hale getirip 30 40 izleyicide sabit kalmak
    +ayda 2 farklı oyunun birer turnuvasını yapmak ve canlı yayınlayıp sunmak (duruma göre yine istekli az çok tecrübe kazanmış kardeşlerimizden seçebiliriz.) (duruma göre ufak çaplı hediyeler verebiliriz.)

    uzun vadeli hedefler:(bu hedefler opsiyonel beyler yani duruma göre gelişebilecek ancak muhtemelen sonsuza kadar olmayacak hedefler (: )
    +bir e spor dergisi (online olur muhtemelen) ve sitesi kurmak
    +en az iki oyunda faaliyet gösteren e spor takımı oluşturmak (niye olmasın aq biz spora yabancı değiliz ki e spora yabancı olalım unutma unutturma bozbaykuşlar ülkeyi salladı bir ara haberlere çıkıyolardı her gün aq )
    +twitch kanalını her gün yayın açabilecek ve 100 izleyiciye sabitleyebilecek yayıncı kardeşlerimize devretmek ve amatör olarak bu işe başlayanlara şans vermeye devam etmek
    +steam oyun topluluğunu her şeyiyle bir aile haline getirmek
    +turnuvalara tam gaz devam etmek.

    evet beyler hayallerimiz bunlar
    bu yazıyı hayallerimizi anlatmak ve aynı hayali paylaşan kardeşlerimi bir araya toplamak için yazdım.. kafanıza takılan soruları ve tavsiyelerinizi bu başlık altına belirtirseniz sevinirim.. fazla mesaj gelince arada pm kaçırdığımız için tavsiye soru isteklerini başlığa yazın lütfen.. vakit buldukça bakacağım başlığa..
    gruba alımın nasıl olacağıyla ilgili ise liseli kardeşlerimizin derslerini etkilememesi ve grup içinde sorun çıkarmamaları için alınmayacağını söyleyebilirim bunun haricinde oyun oynamayı seven herkes davetlimizdir ancak yine de nolur nolmaz skype veya curse üzerinde bi görüşme yapmadan kimseyi gruba davet etmek istemiyorum ve tabii ki kaliteli bir topluluk kurmak istediğimiz için alımı sınırlı tutacağız.. şimdilik altinciye iki üç mod alarak onlarla bu işin sıkıcı kuruluş aşamasını ilk denemeleri halletmeyi düşünüyorum o yüzden SADECE BOŞ VAKTi OLAN BU iŞLERDEN ANLAYAN 18 YAŞ ÜSTÜ OLUP GRUBA KATILMAK iSTEYEN KiŞiLER pm atarsa bir konuşalım altincide yetki ve hesapların kuruluş işlerini gerçekleştirelim. sonra da skype ve curse üzerinden ilk alımları yapalım.. ve daha fazla vakit kaybetmeden hedeflerimize doğru yürüyelim (:
    ···
   tümünü göster