/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +450 -26
    Değil ulan değil işte o kadar saçma ve eziyetsi bi sistemi var ki bütün nefretimi kusacam buraya. Annem orda çalışıyor pampalar. Yeni bi şubede şuanda sırf yeni şube diye çekmediği eziyet kalmadı lan. Bunun dışında bi de gibtiğimin prosüdürü var. Anlatayım prosüdür şu. Kasadayken kesinlikle ama kesinlikle telefonun yanında olmayacak. Aşağıda dolabın var oraya koyacaksın ve telefonla hiç bi şekilde meşgul olmayacaksın. Bre dıbına koduklarım lan hadi acil bir şey var hadi anneme ulaşmam gerekiyor belki de kolum koptu amk. Anneme ulaşamıyorum. Sadece mola oluyır 10 15 dakika anca o kadar.

    Bi de eğer eşin, çocuğun veya tanıdığın herhangi biri gelirse sen değil diğer kasiyer arkadaşın ilgilenecek. iletişimin sağlanmayacak. Saçmalığa bakın saçmalığa sanki benim annem orda yarım saat çene mi çalacak.

    Yeni şube ya anasını satayım çekmediği eziyet kalmadı. Bugün de çalışıyor kendisi sabah 8 buçukta gitti akşam 10 da geri gelecek.14 saat çalışacak 14 saat. Aldığı para ne mi? Asgari ücret. Biz bu işi ayarladığımızda sabah 8 akşam 5 dedik e bu ne şimdi şerefsizler? Bunun için ek para da almıyorlar.

    Daha dün akşam annemle babam kavga ettiler. Babam bağırdı çağıırdı bu iş niye böyle böyle mi konuştuk böyle olursa ailemize böyle mi vakit ayıracaksın dedi. Annem de yeni diye böyle oluyor dedi. Ben de başından beri anneme diyodum bu ne bicim şey senin şubene bi şey almak için geldiğimde senle muhattap olamıyorum zaten acil bir şey olsa telefondan ulaşamıyorum robot gibi yaşıyosun dedim. Kadının da pgibolojisi bozuldu ağladı dün. Ulan annemin yüzünü görecek ne ne de sesini duyacak zamanım oluyor. Bu mu sizin çalışma sisteminiz? Yazıklar olsun lan size. Bim benim gözümde bitmiştir.
    ···
   tümünü göster