/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2251.
    +31 -1
    Yemekler yenildikten sonra Serdem le ben vakit geçirmek için izin isteyip kalktık . Yolda giderken Hüseyin abinin oraya gidip oturup 2 çay yuvarladık.
    S : Var ya ben seni çok seviyorum biliyor musun
    B: Vay be ne tesadüf bende
    S : Ya tanışmamız bile bir hikaye gibi
    B : iyi ki çarpmışım sana
    S : Hayvan
    B : Nolurdu 2 saniye bozmadan gitsek
    S : Tamam tamam
    diyip başıma omzuma yasladı .
    S : Ben seninle bir ömür geçirebilirim
    B : Bende aynı fikirdeyim hanimefendi
    S : O zaman anlaştık
    B : Anlaştık
    Diyip birbirimize baka baka güldük . Hüseyin abi de sırtımıza birer örtü verdi .
    işte o günden beri de o güzelim kız hayatımda yer ediyor ve su an 2 tane dünya tatlısı çocuk verdi bana diyip hikayesini bitirdi Yoda abi. Saatine baktı " Ooo saatte geç olmuş yahu anlatırken dalıp gitmişim " biz 3 arkadaş hayranlıkla hikayeyi dinliyorduk bizde dalmışız bi anda uyanıp " Olur mu abi öyle falan " diye lafa giriştik. Yoda " O zaman size som cümlelerimi söyliyim . Ne olursa olsun gerçek hayattan kopmayin. Sevdiğinizin peşinden gidin doyasıya Mutlu yaşayıp kimseyi takmayın , sevdiğiniz kişiyle bile doyasıya eğlenin . Şimdi Serdem ablanız arar beni nerden kaldın diye benden bu kadar arada uğrayın bizim eve " olur abi falan diye tokalasıp selamlastik. 3 arkadaş hayallere kura kura bir an önce liseyi bitirmenin hevesiyle evlere dağıldık . Yatağıma uzandım ve kendi kendime "Dünyada ne hikayeler varmış be " diyip kendi hikayemi görme umuduyla da uykuya daldım .

    SON.
    ···
    1. 1.
      +4
      Amk su sözlükte her hikaye bitisi bi parcamda bitiyomus gibi hissediyorum sözlükte okudugum en güzel hikayeydi ellerine sağlik
      ···
   tümünü göster