/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Öncelik ile 18 yaşındayım. Bu anlatacağım olay ise başımdan geçen olayları anlatcağım bu olay yaşanırken birilerine yaşattıklarımı paylaşacağım aranızda bazılarınız inanmayacaktır olay tamamen gerçektir. Öncelik ile hatırladığım yerden başlıyıcağım 4 yaşımdan bu güne anlatılan olaylar ile başlayacağım annem ile babam sürekli kavga ederlermiş. Bu olaylar yüzünden anneme sürekli iftiralar atmışlar babam bir süre sabır etmiş sonra annem küçük kardeşimi doğurmuş daha sonra küçük kardeşim 1 yaşına ulaştığında annem ile babam ayrılmışlar o zamanlar dedemler ile kaldığım için olaylardan haberim yok annem ilk o zaman bana yalan söylemişti. Anneannenlere gidiyorum diye ondan sonra bir daha hiç bir şekilde görmedim. Sonra ise babam ablam ben ve kardeşim kaldık baş başa babam bir süre iş de çalışıp bize baktı sonra dedemlerin yanına taşındık onlar ile kalmaya başladık yaşadığımız yer biraz köy gibi yerdi herkes iyi kalpli cana yakın insanlardı sorun olmuyordu insanlar tarafından. Sonra ise Babam küçük kardeşim e bakamayacağı için asker arkadaşı necati amcam a verdi. Sonra ne kadar ağlasam da o zaman bir faydası olmuyucaktı çünki babam karar vermişti kararlıydı. Öyle bir ay babam ile fazla hiç konuşmadık sürekli ağlıyorum bu zaman içerisinde çünki küçük kardeşimi kaybettiğim için. Bu zaman içerisinde köy gibi bulunduğumuz yerde bir sürü arkadaş edindim fazla yokluğunu hissetirmeseler de bana yardımcı oluyorlardı ama bir yandan onun yokluğu koyuyordu. Sorna daha sonra ise arada da olsa kardeşimi görmeye gidiyorduk. O bilmiyordu ama ben biliyordum olayları kardeşim diyemiyordum hiç bir zaman babam yüzünden ama onun hiç bir zaman üzülmesini istemiyordum kendi başıma bişiler içindeyim hep abisi olduğumu hissetirmeye çalışıyordum sadece ama bilmiyordu sadece hisettirmeye çalışıyordum.
    Küçük olduğum için pek bir şeyi de bilmiyordum ama onun hayatının benim gibi olmaması için herşeyi yapmaya hazırdım zaten öyle de olmuyucaktı onun öz olmayan anne ve babası vardı onlar öz olmasa da öz babası ve annesi gibi bakacakları bir ailesi olucak ve ben bu durumu ne kadar istemesem de kabullenmek zorunda olucaktım ve öyleydi.
    Aradan biraz zaman geçtikden sonra bursaya taşındık yeni bir sayfa ve başlangıçlar ve daha sonrası için. Aradan 3 yıl sonra ilk okula başladım annem ve babam ayrı olduğu için babam da okula zütürmüyordu annem ise farklı bir yerdeydi. Okula gittiğim de yaşadıklarımı hatırlayıp kaçıyordum çocukların anneleri ve babaları ile gelmesi de bu konuyu haylice alevliyordu daha çok ağlıyordum ve okuldan kaçıyordum.

    Devamı rez aldığınız şekile gelicektir...
    Okuyanlara şimdiden teşekkürler..
    ···
   tümünü göster