1. 26.
    +1
    etrafınızdaki insanların düşüncelerini, kimliğini,ırkını bunlara bağlı olarak davranışlarını gözlemlediniz mi? Ben mi? Ayrıntılarına, detaylarına kadar gözlemlerim her zaman,ara ara düşünüyorum bu kadar irdelemek doğrumu acaba?
    Bilmiyorum belki de yanlıştır lakin bana göre doğru, çoğu şeyi tecrübe edindim kendime,bir süre sonra ilk hareketlerinde ele veriyorlar kendilerini, kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya başlıyorsun insanlarla, önceden tahminlerde bulunuyorsun mesela yanılmadığını görünce pek de şaşırmıyorsun, acaba diyorsun acaba, kafanda tartıyorsun, uzun düşüncelere dalıyorsun, etrafında olup bitenden haberin olmayacak kadar kopuyorsun hayattan, sonra ne düşündüğünü unutuyorsun başka şeyler geliyor aklına saate bakıyorsun zaman kavramı su gibi akıp gitmiş.
    Neyse diyorsun gibtiret ya bi duşa gireyim de rahatlayım. Açıyorsun suyu, suyun ısınmasını beklerken aynaya bakıp hafiften süzüyorsun aynadakini, gördüğün kişi sen olmana rağmen garipsiyorsun kendini, bedeninle ruhunun ne kadar zıt düştüğünü düşünüyorsun, duşa giriyorsun suyun altına hantallaşıp yorulunca zemine oturuyorsun, fıskiyeden çıkan su vücudunda süzülüp gitmeye başlıyor.

    Havluyu alıp kurulanıyorsun ve saçın hala tam kurumamışken mutfağa girip kahveni hazırlıyorsun. Sonra kahveni alıp geçiyorsun odana sigarayla yudumlarken vaybe diyorsun ve günlerin böyle tekrarlanıyor.
    ···
   tümünü göster