/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Meşhur sözü "Pazartesileri sevmiyorum " olan 16 yaşında okulu tarayan kız. Daha 7 yaşındayken alkolik babası ve umursamaz annesi boşandı.

    Brenda babasının yanında kaldı. Bu süre zarfında babasının tacizlerine uğrayan Brenda, 2009 daki duruşmasında tecavüze de uğradığını söyledi. Alkolik babası kızından da küçük biriyle evlendi. Kadın onu terketti ve çocuğunu da orda bıraktı.

    Daha 15 yaşında evde bulunan marijuana ve vodka türü uyuşturucuları içerek intihar girişimlerinde bulunan Brenda ' ya babası 13. yaşında yılbaşı hediyesi olarak 22 kalibrelik bir av tüfeği aldı. 29 ocak 1979 pazartesi sabahı evinin camından okulu nişan alıp 11 kişiye ateş açtı. 7 si yaralandı 2 kişi öldü.

    Bu olaydan sonra birkaç saat evinde saklandı. Muhabirler onunla iletişime geçmeye çalıştı. Brenda şarkılara konu olan o sözünü söyledi. "Sadece Pazartesileri sevmiyorum. " Çoğu kaynağa bu söz ukala bir tavır olarak geçse de ailesinde yaşadığı tramvalar onu bu olaya itti. Annesi Brendayı hayvan aşığı dost canlısı sevgi dolu bir kız olarak tanımlardı. Fakat röportaj muhabiri ona sorduğunda annesi Brendanın intihar teşebbüsünde bulunduğunu bildiğini fakat hiç onunla konuşmadığını babasının halledebileceğini düşündüğünü söyledi.

    Şu anda hapishanede ve aşırı kilo almış bir şekilde bulunan Brendanın bir dahaki duruşması 2019 da. Fakat öldürdüğü müdürün ailesi onun hapishanede ölmesini istiyor.

    Bugün 3 nisan. Brenda'nın doğum günü. Ve Pazartesi günü.
    ···
   tümünü göster