1. 26.
    +2
    inci Sözlük teknoloji ile liselileri birleştiren, asla durmayan anancılarıyla , vatanı için elindeki işi en iyi şekilde yapan...
    Burda VATAN için verilen görev baskın yapılan yere "Altını şer incisi ker" yazmaktır bütün üyelere duyrulur bu Vatan için önemli bir görevdir her koşullarda katınılması gerekir.
    Türk gençliğine Hitaben iNCi'den
    ferre Linkleri,
    Ensest kuzen hikayeleri,
    Siyaset Holigan kavgaları ,
    Troller ,
    Trend için zütüne deodarant şişesini almayı kabullenen tayfa,
    Cinli Hikayeler,
    Üniversite Hayat Hikayeleri,
    1 ayda tüm Küfürler adlı Belgesel,
    Hepsini incide Temin ederek hiç şüphesizki aydınlanma yolunda güzel bi adım oluyorsunuz .
    Bildiğiniz gibi inci Sözlük Türk gençliğine önderlik edebilecek sayılı sosyal medya platformundan biridir.

    Kardeş din üzerinden prim yapan parti diyosunda daha kendi görüşünü belirtirken Atatürk ile başlıyorsun onun dediği yoldayım diyorsun hemen Atatürk üzerinden konuşuyosun, sende Atatürk üzerinden prim yapıyosun !Hani din üzerinden konuşmasını istemiyorsun madem öyle Din siyasete karışıyo,
    Sende Atatürk üzerinden konuşma , Atatürkü siyasete karıştırma siz kendi siyasetinizi yapın hep Atatürk üzerinden konuşup onun ilkelerini bile sayamayan başkanı bünyenizde bulunduruyosunuz.
    Evet Atatürk pekâla bu partiyi kurmuştur ama parti kendisinden hemen sonra gelen genel başkan ve günümüze kadar ulaşan başkanların hiçbiri Atatürk gibi bir siyaset izlememiş olmasına rağmen her seçimde Atatürk üzerinden oy ister.
    ···
   tümünü göster