/i/Müzik

Müzik, ancak hissedebiliyorsan gerçektir
  1. 26.
    +5
    Ulan oç pkk sempatizanının anasını gibim diyosunda neden pkk sempatizanının yaptığı gibimsonik şarkıları dinliyosun
    ···
    1. 1.
      0
      şimdi öncelikle huur çocuğu olmam için kardeş olmamız gerekir ki değiliz, ananın huurluğuna beni karıştırma. ikincisi elli kez söyledim ama o içi ot dolu kafalarınız almıyor. BEN BU ADAMIN YAPTIĞI MÜZiKLE ALAKADAR OLUYORUM SiYASi GÖRÜŞÜ VEYA ÖZEL HAYATTA NASIL BiRi OLDUĞU UMRUMDA DEĞiL.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Ulan beyinsiz siyasi görüşü beni ilgilendirmez ne demek am kafalı bu adam senin anana tecavüz etmek iateyen binleri savunuyor sen gibtir git biraz araştırma yap sonra bu adamı dinle ben bu adamı araştırdıktan sonra dinlemedim ki vatanını seven bir kişi aynen bunu yapardı
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Mesela bir örnem vereyim senin annen(vatan) senün anneni öldürmek isteyen biri var ailenizi parçalamak isteyen biri var (pkk) ve bu aileniz parçalamak isteyen kişiye destek veren biri var (ahmet kaya destekten kastım para yardımı falan) ve sen hala ailenizi parçalamak isteyen kişinin destekçilerini seviyorsan sende ailenizi parçalamaya çalışan huur çocuklarıyla birliktesin demektir. Anladın mı? Beyin yoksunu düşünmeye karşı köpek.
      ···
    4. 4.
      0
      ya adamı sevmiyorum diyorum... dilimde tüy bitti dıbını gibtimin salağı. ne ana falan ne karıştırıyon ne saçmaliyon amk salagi. siyasi gorusu beni tabii ilgilendirmez gibik şu politikayı sanat dahil her gibime sokmayın artık yeter gibtimin salakları.
      ···
    5. 5.
      +1
      Lan bin kurusu bu siyaset değil bu vatan meselesi
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster