/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +98
    Part 7;

    O 2-3 dakika bana 2-3 saat gibi geldi amk. Bi zil çalsada uçarak gitsem diye düşünüyorum. Ben kızla göz göze gelmeyi bile hayalime sığdıramazken kızla cafede başbaşa oturucaktık.

    Sonunda zil çaldı. Tabi Melda ile yan yana çıkıyoruz okuldan, huur cocukları yiyecek gibi bakıyolar bana sanki kıza bastım amk. Neyse çıktık okuldan Ankarada olanlar bilir Kızılay Karanfili oraya zütürdüm kızı ama cepte para varmı diye soran yok amk.

    Kızla oturduk bitane masaya garson geldi ne istersiniz ? Diye ulan cepte para yok napcaz netcez diye düşünüyorum. Melda da bunu anlamış olacakki bana baktı ve biz birazdan söyleriz dedi. Kız çıkardı notları ben bunun yanına oturdum sonradan. Kıza ders çalıştırcam heycandan karşıya oturmuşum amk. Neyse başladım anlatmaya buraya was buraya were gelir felan arada kızın yüz hatlarına bakıyorum. Bu kadar hatasız pürüzsüz bi yüz olabilirmi amk. Yandan bakınca burnu hafiften dik duruyo elmacık kemikleri belirgin, dudakları desen dolgun ve kırmızı ruj sürmüş tam dudaklarına odaklanmışım kız uyandı heralde.

    bilgi:sonunda küçük bi edit yaptım pampalar
    ···
    1. 1.
      +10
      Gardaş istiklal Marşını okumadan nereye gidiyor sen awk
      ···
    2. 2.
      0
      Senin amk emi
      ahuahuhahahahuahuahahuhuhahuha
      ···
    3. 3.
      0
      Kardeş sabahcılar pazartesi girerken okur amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster