/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +87 -4
    Part 10; ---Bu part bugünün son partı pampalarım. Sonra gececi tayfaya özel partlar gelebilir. Pusuda kalın. Seviliyosunuz.

    Ümidimi kesmemeye karar verdim.Ve Melda ile göz göze geldik. Kıza en ufak bi hareket yapamıyodum utancımdan. Allah tan kız girişken bana hafiften gamzelerini ortaya koyarak gülümsedi. Bağlanmamak elde değil amk.

    Bende hemen hafif bi tebessüm ettim. Sıralar oluştu sınıfa giriyoruz böyle tek tek sanki koyunuz amk sisteme bak. Neyse girdik sınıfa Melda nın yanındaki *Hatice gelmemiş. Bende artık kızdan aldığım yüzle biraz zütüm kalkmış olacakki Melda ya gidip

    B:Melda yanın boşmu oturuyimmi ? Dedim. insan oturabilirmiyim der demi amk

    M:Oturabilirsin Hatice gelmedi galiba bugün görmedim.

    B:Ee ingilizcede aklında bişeyler kalmışmı Cuma dan ?

    M: Tabi *canım kalmazmı.

    Kız o kadar güzel konuşuyoki ulan şu canımı keşke ciddi ciddi deseydi dedim içimden. Karşısında eriyodum bildiğin.

    Tekrardan Melda dönüp:

    M:Ya bu ingilizce çalıştırma olayını tekrarlasakmı özel dersede gerek kalmaz :D dedi.

    B:Valla benim için uygun.
    Dedim, az daha zorlasa kıza yalvarcam çalıştırıyım diye amk.

    Beyler derste ben genelde kafayı sağa doğru cevirip uyurdum. Melda solumda oturdugu için sola doğru döndüm ve ders Kimya oldugu için giblemiyodum saten anlamıyorum amk. Ders bitene kadar Melda yı izledim. Güzel saçlarını, bembeyaz tenini , pamuk gibi ellerini, bildigin kızı baştan başa süzüyodum amk ama elimde değil.

    En sonunda oda dersten sıkılmış olacak ki kafasını bana cevirip kolunun üstüne koydu başını. Saçlarınıda sıranın üstüne doğru savurdu. Saçları bile beni benden alıyodu saten. Bide bu hareketleri insanı kendinden geçiriyodu. Melda ile birbirimize bakıyoduk. içimden ulan ne güzel bişeysin be diye geciriyodum.

    Tabi gözlerimi kapamış numarası yapıyodum ama hafif aralık bırakıp kirpiklerimin arasından izliyodum onu. Nerde bende o cesaret acık acık bakıyım amk. Arada sırada oda bana bakıyodu bunun farkındaydım. Belkide Kendimi çok umutlandırıyodum.Ama umut fakirin ekmeği değil midir?
    Sonuna kadar bu ümidi kullanıcaktım..
    ···
    1. 1.
      0
      Zaten anlamıyom diyo giblemiyo zaten anlıyom diye giblemiyo kesin fen lisrsini 500 puanla tuturdun demi amk dinlemiyerek
      ···
    2. 2.
      +2
      ingilizce pampa kolay bana göre digerlerinden başını alıyorum
      ···
      1. 1.
        0
        Vay aq aynı ben
        ···
   tümünü göster