/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 326.
    +65 -2
    PART 14 ;

    Ama herseferinde gülümsemesini gördüğüm an bu düşüncelerim yerle bir olurdu. Melda ile bi banka oturduk ve konuşmaya başladık.

    M:Emre biraz kendini tanıtsana biz bu kadar eğlendik gezdik ama hiç tanıtmadık birbirimizi ?

    E:Neyimi tanıtıyım Melda adım Emre. Böyle :D

    M:Aileni kardeşlerini eski okulunu felan anlatabilirsin mesela.

    Aile konusunda şüphelerim vardı beyler.Çünkü babam sanayide çalışıyordu. Biliyorum bunun utanılcak ne yanı var amk diyosunuz. Bende öyle diyorum zatende. Böyleleri hani 'ELiT' derler ya o kesimden biraz. Tabikide küçümsemiyorum BABAMI amk heykelini yapsak beton yetmez malum yerine ama anladınız işte amk.

    E:Babam sanayide usta. Böyle yağın kirin içinde. Okumamış önceden. Banada hep okuda benim gibi olma diyor.Ne varsa onun halinde hala anlayamadım.3 kardeşiz benle birlikte.Bi kardeşim bi ablam var.Sen tanıt birazda.

    M:Benimde babam bi bankada (işbankası) müdür. Biliyosun zaten. Annemde Kreş öğretmeni.Tek çocugum kardeşim yok benim.(O yüzden biraz şımarık gelebilir size)

    E:Bana göre tek cocuk olanlar biraz şımarık gibidir. Bide senin gibi güzelse.Ama sende göremedim ?

    M:Ailem öyle biri değildir ya herkese değer verir.

    Gibi muhabbetten sonra banktan kalktık gidelimmi ? diye sordum. Biraz daha dolaşsak dedi.Ben senle ölüme gelirim amk diyemedim tabi. Olur napalım dedim. Toplam 25 tl harcadım cepte 50 tl kaldı. Bunu Hacıbabaya zütürdüm. küçücük bi fincan 4 tl amk. Sanki altın tepside veriyo gavatlar.
    Ordan otobüse binerek hacıbabanın yakınlarında indik. Yakındı saten bikaç dakikada ordaydık. Ulan ben ilk başlarda hayal bile edemezken şuan kızla karşı karşıya kahve içiyodum.

    2 orta kahve yanınada biraz bol lokum koyarmısın abi dedim. Kızın orta içtigini önceki kahve içtigimizden biliyordum.Bu hareketim kızın gönlünü 1 adım daha yaklaştırmıştır diye düşündüm niyeyse amk. Kahveler geldi sohbet sohbeti açtı havadan sudan konuştuk bildiginiz gibi. Numarasını aldım. Hemen kaydetmedim peceteye yazdım cebime koydum.Çünkü o zamanlar telefonum samsungun bilirsiniz dokunmatik javalı telefonlarını. Onlardan vardı. Kızdada klagib olarak iphone 5.

    Kafama koydum ben kıza açılacaktım ama taa eskilerden süregelen bir özgüven ekgibliğiyle hemen vazgectim. Kızın suratına baktıkca aşık oluyordum resmen. Saçları,Yanagını kaplayan gamzeleri, inci gibi dişleriyle düşününce bu kız bana bakmaz ihtimali ister istemez kafamda canlanıyordu.

    Ama ilk başlardada dediğim gibi. Umut fakirin ekmeği bende ekmeğimin peşinden koşmaya karar verdim.Ve kahvesini içene kadar onu izledim.Her hareketini,Her zerresini ezberlemeye çalıştım. Eğer birgün giderse onu en iyi ben hatırlıyayım diye.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      -1
      Devam panpa
      ···
    2. 2.
      0
      ayraçç
      ···
    3. 3.
      +1
      Saten değil zaten amk andavali
      ···
    4. 4.
      0
      Lan dıbına koydun hikayenin ben simdi buni nasıl okuyayım. En basta annesi calısmıyodu simdi kres ogretmeni oldu. Dikkat et yalanlara biraz ya
      ···
    5. 5.
      0
      Oç hani kız iki kardeşti ilk partta
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster