/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +68 -5
    yok amk gibecem böyle sistemide düzenide. boşuna mi yillarca okuduk kitaplara okullara sinavlara para yatirdik ulan. Anasini gibeyim bilseydim böyle olcagini ne lise ne universite hic birini okumazdim en azindan bi meslek erbabi olurdum aq bugun firsatim olsa yarin terkederim bu memleketi.

    Sayısız arkadaşım lisans programindan mezun olup öğretmenlik bölümlerini bitirdikten sonra işsiz kaldilar ve bir çoğuda hayallerinde olmayan polis mesleğini seçtiler. Ne demek ulan bu sen yillarca oku eğitim gör formasyonu almak için bi taraflarını kanırt mezun olunca atama bekle. Herkesin bi hayali var beyler inanin cok sinirliyim entry edit ne varsa giricem aq anca buraya boşaltabiliyorum içimi.

    Universiteyi kazanmak için ayri masraf masraflada bitmiyor tabi soktuğum ygs/lys sinavlarina caliş baraji gecersen ne ala hedeflerin yukcikse guzel bi universiteyi iste. Kazananana kadar zütünü terlet kazandiktan sonra bitirene kadar zütünü terlet ve en önemlisi bitirdikten sonra hayat sana o zaman parmağı basıyor beyler. Devir artik öyle degişti ki önceleri memur alimlarinda torpil sağlaniyodu simdi gibim sonik muhasebe ofisine bile tanidik olmadan giremiyosun lan düştüğümüz duruma bakarmisin.

    Ben anlatirim susmamda simdilik bu kadar yeter internetten iş ilanlarina göz gezdircem tekrar. Seviyorum sizleri.

    Edit: Trende girmişiz beyler eyvallah. Trend olmak için açmamiştim başliği çoğumuzun ortak derdini dile getirmek istemiştim seviyorum hepinizi
    ···
   tümünü göster