/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +54 -2
    Box kutusu koy gelen geçen vursun
    ···
    1. 1.
      +2
      Tuvaletlere iyi bi parfüm bırakın. Menüdeki listenin karşılarına resimlerini koyun. Yaz günleri için su tanecikleri atan borular var fazlasıyla rağbet gösterir. Yemeklerden sonra çay beleş olsun çay beleşe gelsin diye mekana gelenler olacaktır. Sigara konusunda yardımcı olun müşterilere
      ···
    2. 2.
      +3
      yemek isi cetrefillidir. malzeme alirsin bozulur atarsin, malzeme bozulur farketmezsin musteri hastalanir, bisey biter musteri o siparisi verir, yemek kotu gelir bisey olur musteri gelmez, ascin seni birakir gider ortada kalirsin. o yuzden yemek konusunu cok saglam ve basit tutman lazim. misal tas firinda pizza gibi. kar marji yuksektir malzeme konservedir bozulmaz.

      eger ogrenci coksa surume agirlik verip fiyatlari dusuk porsiyonlari bol tutacaksin. pizzanin yani sira tost most cesitleri de olur. nargile de pisliktir, kulu atesi su bu derken personeli oyalar, servis aksar. uc kurus fazla ver deneyimli ve seri eleman bul. personelle yuzgoz olma, hep mesafeli dur. mekanda olmadigin zamanlar gunde on kere ara bi ekgib var mi, durumlar nasil diye. senin varligini hep hissetsinler. mekani samimi gostermek icin nostaljik ve basit sekilde dose. oyle gicir gicir bi yer degil, samimi bi yer olsun. surekli gelen musterilere bazen bi icecegi veya yiyecegi sen gotur, iki kelime muhabbet et, fikirlerini sor.

      simdilik aklima gelen bunlar, yorumlamam bu kadar. hadi hayirli isler.
      ···
    3. 3.
      0
      Box zaten kutu demek aq. Tip box de
      ···
      1. 1.
        0
        beyin akıyor beyin
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster