/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1176.
    +40
    PART 27;

    Dövdüğüm huur cocugu akıllanmıştı anlaşılan. Artık kararımı vermiştim. Madem bu kadar yakınız ve kıskanıyoruz birbirimizi artık sevgilim olması yolunda ilerlicektim. Bizim Hakana yind sordum amk.
    B:Kanka ben Melda yı seviyom la

    H:Biliyoz amk

    B:Nerden biliyon at kafası

    H:La yavsak dışardan gören sevgili sanar amk bilmiyomuyuz sevdigini.

    Harbiden öyleydi. Herşeyimiz sevgiliden farksızdı. Teklif etcektim ama sıradan bişey olmasını istemiyordum. Sonucta o benim en değerlimdi ve değerli bişey yapcaktım.

    Amcamın dükkanı vardı.Ne zaman istersem gel delirdi bana. Arada bi okul çıkışında oraya gidiyodum artık. Saten aynı binada oturdugumuz için yol parasıda yoktu eve giderken. 3-4 saat çalışıp 20 tl alıyodum günde. Normalde çalışmam okul varken(tatilde çalışıyorum) ama sırf Melda için herşeye razıydım.

    Ona bi cafede teklif etmeyi planlıyodumda nasıl olcaktı amk. Her şeyde cafedemi olcak dedim kendi kendime. Sonradan cafeye karar kıldım. Biraz para biriktirince bütün hazırlıklara başladım. Cafenin sahibine söyledim.Abi sevdiğim kıza teklif etcem diye anlayışla karşıladı hayret amk. Zaten parasıyla değilmi. Ordaki çalışanlarıda ayarladık. Lan doğum günümü kutluyoduk yoksa teklifmi belli değil. Doğum gününü cafede yapma planlarıda çöktü tabi.

    En sonunda bütün hazırlıklar tamamlanmıştı. Ben siparişleri vercektim. Garsonlar arkadan gül felan dökceklerdi. Çok değişik bişey olcaktı biliyorumda ilk kez bu kadar güzel biri sevgilim (muhtemelen) olacagı için bu kadar hazırlık yapıyodum.
    ···
    1. 1.
      +1
      Seri rez
      ···
   tümünü göster