/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1276.
    +63 -2
    PART 30;

    Güllerle birlikte paket bana gelcekti, bende Kızılıma vercektim. Mekana girdim. Garsonlar tanımaz felan diye aramızda özel bi sipariş yapmıştık. Onu verdim. Garson anlamış olacakki gülümsedi. Beklemeye başladık. O sırada bende Meldayla birbirimizin gözlerine bakıyoduk. Hiç hareket etmeden gözlerimize bakakaldık.

    Bikaç dakika sonra önceden hazırlanmış pasta, güller ve hediye kutusu Meldanın arkasından getiriliyodu. Çaktırmamaya çalıştım tabi. Tam o sırada arkadan müziği verdiler hemen ardından güller masaya saçıldı üstüne pasta koyuldu yan masalarda oturan müşteri görünümlü elemanlar konfeti patlattılar ve aynı anda bende Melda'ma kutuyu uzatıp BiR ÖMÜR BOYU BENiMLE YAŞLANMAYA VAR MISIN KIZILIM ? dedim.

    Melda nın sevinç çığlıkları kulagımı sagır etti amk. Ama o tepkileri ve gülümsemeyi almaya değerdi tabi. Hemen ardından ayağa kalktım oda kalktı kulagıma Sonuna kadar evet dedi. Ben böyle şeyleri filmlerde olur sanıyodum ama olmuştu lan. Beni dünyanın en mutlu adamı yapmıştı Meleğim. Ve doyasıya kokusunu içime çektim. Saçlarını, tenini doyasıya içime çektim ve bikaç dakika öylece sarıldık. Etrafımızdakilerde bizi alkışlıyordu o sırada. Bu benim için hayallerimin ötesinde bişeydi. Seni çok seviyorum diye fısıldadım. Oda Bende seni çok seviyorum yakışıklım dedi. Bana Şuana kadar yaşamadıklarımı bikaç ay içinde yaşatmıştı Kızılım. Ona ne kadar sevdiğimi söylesemde az gelirdi...
    ···
    1. 1.
      0
      devamı gelsin pampa
      ···
    2. 2.
      +7
      Sonra uyandim
      ···
    3. 3.
      0
      panpam seri halde devam et boşnak sakson benden
      ···
    4. 4.
      0
      pREZerlatif
      ···
    5. 5.
      +3
      Senin kızılın çomar çıktı
      ···
    6. 6.
      0
      Bu ne amk niye evlenme teklifi ettin kıza
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster