/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    Ne ekersen onu bicersin. Adam olsalardı ingilizlerle birlesip osmanliya meydan okumasalardı osmanli askerlerini hastahaneleri basip öldurmelerdi. bunlar kendi secimlerinin sonucu. Lanet araba zulum haine.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kendi seçimlerinin sonucu öyle mi ?
      Bir insanı dedesinin yaptığından dolayı suçlayamazsın katliamın videosunu izledin mi bilmiyorum orada daha Osmanlı diye bir devletin varlığından haberi dahi olmayan çocuklar can çekişiyor...
      ···
      1. 1.
        +1
        Öyle bir suçlarım ki aklın durur. Yeter. Gereksiz romantizme hümanizme ucuz popilizme yer yok artık yeterince sömürdünüz türkleri yeterince devşirmeye çalıştinız.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben bir Türküm ama ondanda ötesi bir insanım gerektiğinde Türklük özelliğimi kullanıp suçlunun başının ezilmesi taraftarı olurum. Gerektiğindede gene Türk olup suçsuza merhamet eylerim.O övündüğünüz Türklük dediğim 2 şey sayesinde buralara geldi.O küçücük bebekler yaralar içerisinde kıvranırken sen bunları yazarsın ya yazıklar olsun sana ve senin gibilere...
        ···
      3. 3.
        0
        Insansan insanligini bil az ötede oyna beni rahatsiz etme. Beni insanlik degerleriyle yargilama aptalligin safligin atalara ihanetin hurmetsizligin adı insanlik olmussa ben insan degilim. Benim seydibesirde 15.000 Atam araplar tarafindan gözleri kör edilerek öldürüldü ben türküm kinim dinimdir fırsat versen gene aynisini yapacak gafillere acıyacak degilim.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster