/i/Tespit

  1. 1.
    +499 -38
    1-Kızlar kendi aralarında yarışır. Hangimizin zütü büyük. zütü büyük olan amlı küçün zütlülere sen dar giyme zaten hiç zütün yok gibi kelimeler kullanır.

    2-Kızlar film ve dizilerden çok etkilenir. Medcezir de Yaman, sarışın pilinçi kucağına mı aldı.Oda kucakta gezmek ister.!

    3-Aşırının aşırısı kıskançlardır. Mesala bir kıza çıkma teklifi ettin kabul etmedi. Diğer şıka geçtin.O etti diğer kız seni ondan ayırır.

    4-Kin tutarlar ve asla unutmazlar. Bunu amlılar bir yetenek olarak görsede ben çakallık olarak tanımlıyorum.

    5-Çoğu olmasa da birçoğu koca parası yeme hayalleri kurar.

    6-Genç yaşta evlenenlerin çoğu geçmişte birilerine sakso çekmiştir. zütten vermiştir. Yiyişmiştir ama saf kocası nereden bilecek ?

    7-Tayt giymelerin sebebi rahat olması felan değil.Öyle olsa üstlerine uzun birşey giyerler gömleklerini içine vermezler zütü gözükmesi için yapıyorlar.

    8-Atıyorum taş gibi.Bir züt gördünüz bakıyorsunuz baktığınızı gördüğünde sizi delirtmek için daha fazla sallar ve bundan zevk alır.

    9-Bazılar saf ve yardım severdir. Tabiki bu yanannı görene kadar.

    10-Arada ufak gösteriler yaparlar. Atıyorum parkta oturyonuz pelinsuda spordan yeni geliyor terli terli taytı zütüne yapışmış.Tam sizin oturduğunuz yerde ayakkabısını bağlamak için domalır.Ama bunu bilerek yapar.
    ···
   tümünü göster