/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Artık bu işin biyere varması gerektiğinin kanaatindeyim bu türkiye denilen illet yerde çocuklar zehirleniyor çok rutin bi konuşma gibi gelicek ama malesef ki böyle şimdiki çocukların ne hayali ne bişeysi var arkadaş ben çok korkmaya başladım. Çocuğa ne olucaksın dendiğinde doktor olcam öğretmen olcam masabaşı iş yapıcam gibi küçük hayaller yükleniyor ve bu iş tam olarak aileden geliyor.
    Aslında bizi zehirleyen ailelerimiz oğlum orası çok yüksek boşver sen bunu yapamazsın sen şunu edemezsin vs. çocuklar artık bunalıma girmiş deliriyorlar ve kendilerini bi tak olamıcaklarını hissediyorlar artık bunların önüne geçilmesi gerek yeni icatlar yeni yazılımlar türetmemiz gerekiyor bunu okuyan liseli kardeşlerim varsa hele ki (meslek) liseli kardeşlerim varsa çok dikkatli dinlesinler ve içindeki sese yönelsinler.
    Yapacağınız şeyler basit olmamalı asla einsteinin bir sözü var bir fikir başda saçma gelmiyorsa ondan umut yoktur diye.
    Tamda bu noktada şu devreye giriyor sizin hayaliniz ne bigün uzaya ulaşmakmı robot yapmakmı hiçbi ilacı olmayan bi hastalıga çare bulmakmı bunu yapın inanın.

    Çünkü aileniz sizden hep düşük beklentide olacak çevreniz aileniz dostunuz ya öle şey olurmu diyecek siz kulak asmayıp daha yükseklere göğe çıkacaksınız yarım saatliğine kendinizi bir karanlık odaya kapatıp düşünün ben ne olmak istiyorum ne yapmak istiyorum. O gibtimin telefonlarını elinizden bi bırakın artık kitap okuyun etrafınızdakilerin farkına varın şu geçtiğimiz zaman çok değerli bir dakikanızı bile boşa harcamayın artık gençler yalvarıyorum size diyin ki ben ülkem için yapıyorum para kazanmak için değil. Sevdiğim için yapıyorum yok şunu bunu almak için değil ama bunu içten yapın çünkü sizden başka umudumuz yok pop müziklerle artık beyninizi sulandırmayın.
    Rap müzik dinleyin birazcık olsun gerçeklerin farkına varın .
    -Bu yazdıklarım 1 kişiye dahi faydası olursa ne mutlu bana gerçekten
    ···
   tümünü göster