/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    Başlıktan da anlaşılacağı üzere lise yıllarındayız.

    Bir gün kimya dersindeyiz ve huur çocuğu kılıklı huur hocamız haksız yere benim arka sıramdaki kızları ağlattı. Neden ağlattı diye sorarsanız karışımı yanlış yaptılar diye ama nasıl azarlıyor beyler bi görseniz tabii o zamanlar hocaya bişey demek yürek isterdi.

    Kızlar hüngür hüngür ağlıyor ama bizim yüzsüz gargamel suratlı kaşar hocamız ders anlatmaya devam ediyor. Eyy huur çocuğu gidersin bi bakarsın ne diye yapamadılar sorarsın sorgularsın bide sınıfta yalnızca onlar deil yapamayan bir çok insan vardı tabi ben kudurdum beyler hemen incici güçlerim harekete geçti ve gözlerim fıldır fıldır dönmeye başladı.

    Kızlar 10 dakika falan ağladı dersin bitmesine de 5 dakika kala hoca kızlara "Ayyhh yeter artık aglayacaksaniz dışarı çıkın .s.sss..ss" tarzında bişey söyledi bunun üzerine sınıftan "Senin sıfatını giberiz vicdansız huur" tarzında bir haykırış yükselecek gibi oldu bundan gaza gelerek sıramdan kalktım ve tahtaya yürüdüm. Hoca olacak vicdansız bana bakıyor ne yapıyor bu aq falan diyo içinden tahtaya geçtim hocaya döndüm ve dedim ki,

    "Hocam siz kimya anlattınız şimdi biz de size insanlık nedir anlatalım"

    Sınıfta bir an ölüm sessizliği oldu 4 saniye sonra arka sıralardan birisi "Ohahshdhdkck" tarzı bir haykırış ile twerk tufanını başlattı kızlar twerk yapıyor erkekler karışımları içiyordu. Hocamız olacak ekmek arası kaşar ise Balon JoJe olarak nitelendirdigimiz şişelere oturuyordu. Müdür geldi plaketimi verdi ve okulda namım "Hoca gibene" çıktı.
    ···
   tümünü göster