/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +64 -17
    Olum biz sömürgeci devlet değiliz ki uçak gemimiz olsun amk
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Ne alaka amk ? Ayrıca her devlet pragmatik ve somurgecidir.
      ···
      1. 1.
        +2 -5
        islam devleti sömürmez. ideolojisine aykırıdır ve şuana kadar hiçbir islam devleti gittiği hiçbir yeri sömürmemiştir. Mesela islamda işgal yoktur, fetih vardır. fetih demek aldığın toprağa islamiyeti ve hoşgörüyü en iyi şekilde göstermek demektir. Mesela osmanlı.
        ···
      2. 2.
        +3 -2
        Umarım ciddi degilsindir , biraz tarih öğrenmenizi öneririm objektif olmalisin. Ayrıca dediğine göre biz sömürgeci değiliz ucak gemisi yapmıyoruz o zaman ordumuzda olmasın. Dediklerin hiçbir tarihi olguya ve gerçeğe uymuyor. Uyan ruyadasin.
        ···
    2. 2.
      +3
      Iyi de biz islam ulkesi degiliz
      ···
    3. 3.
      0
      Çok safsınız be amk. Her devlet çıkarcıdır hiçbir devlet babasının hayrına ya da din için yardım mardım yapmaz. Tarihi size kahveci mehmet dayı mı öğretti amk.
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan puştlar Yunanlar 18 adamızı işgal etti !!!
      ···
    5. 5.
      0
      Zeka yokki arkadasin demek istedigi amerika rusya vb ulkeler akdenizde olan somurgeleri yurutmek icin hava gucune ihtiyaci var ve bunlari kendi ulkelerinden tedarik etmesi imkansiz o yuzden hava ussu gibi kullaniyolar bizim savas veya somurge yapabilecegimiz bi ulke yokk dolayisiyla sinirlarimizda ki ulkelere kendi ulkemizden kalkan ucaklarla mudahale edilebilir bu kadar masraflive tefarruatli gemilere ihtiyac duyulmamis
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster