/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    ilaçlar : Özellikle şu antibiyotik ilaçlar beyler hastalığınız kötü derecede değilse kolay kolay kullanmayın derim ya her şeyin bir doğal çözümü oluyor karaciğeri çok yorar bu ilaçlar. Başın mı ağrıyor yat dinlen uyu biraz istirahat et grip misin boğazın mı ağrıyor sıcak bir şeyler iç sıkı giyin yanında mentollü peçete taşı..

    Protein tozları : Zaten biliyosunuz bu karaciğeri yorduğu için mutlak şekilde sivilce yapar bu.

    Stres : Stres her şeye zarar gibtir edin takmayın hayatı seviyosan git konuş bence..

    Karaciğeri artık bitirmek istiyorum yüze geçicem son olarakta karaciğeri güçlendirici şeylerden bahsedelim ee kendini yenileyen bir organımız.

    Yeşil şeyler : Yediğiniz çoğu sebzeler ıspanak roka maydonoz gibi yeşil sebzeler yüksek klorofil içerdiğinden vücutta biriken çevresel toksinleri emme gücü vardır. Karaciğerin en büyük destekçisidir bu yeşiller.

    Sarımsak : Karaciğer enzimlerini aktive ederek, toksinlerin vücuttan atılımına destek olur. Yüksek oranda selenyum ve sülfür bazlı bir madde olan allicin içeriğiyle karaciğer detoksifikasyonunda etkilidir.

    Elma : içerdiği yüksek lif oranıyla toksinlerin atımına destek olarak karaciğeri destekler.

    Limon : Yüksek oranda C vitamini içerdiğinden karaciğerin temizlenmesinde etkilidir.

    Zencefil : Direkt olarak karaciğere etkilidir karaciğeri korur sarmalar sever.. Karaciğeri tedavi edip oksidatif stresi azaltır.
    ···
   tümünü göster