/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Anlatma peşinde, kimisi sallıyor, kimisi atıyor, ha bazıları görüp duyduklarını aktarıyor buraya, ne kadar gülünç bir durum değil mi...
    Ben, benim yaşadığım şeyleri burada kimsenin yaşamadığı üzerine yemin edebilirim, yemin etmekle kalmayıp bunları size kanıtlaya da bilirim.
    6 Yıllık hayatım, ah pardon hayatım dedim, o benim hayatım değildi, benden beni alanların hayatıydı, her gece, her gün, her yatsı, her hava karardığında belirdikleri yetmezmiş gibi birde kafamın içinde bir sürü sesleri vardı.
    Şimdi ne mi oldu da yazıyosun diyosunuz, kurtuldum, sesler ufak tefek var kafamın içinde, gitmediler biliyorum, bazen dışarıda ki evlerde gölgelerini görüyorum, bazen ise yanımda olduklarını hissediyorum.

    OLAY GERÇEKTiR ARKADAŞLAR, MANEViYATI GÜÇLÜ OLMAYAN KiŞiLER gibTiRiP GiTSiN, ÇÜNKÜ BEN CiDDEN BAŞIMDAN GEÇEN OLAYLARI BURAYA AKTARACAĞIM VE BUNU BiR iNCi SÖZLÜK YAZARI TARAFINDAN YAZILMASINI iSTiYECEĞiM.

    • **

    Hikaye +18'dir beyler, bana ait olmayıp, röpartaj yaptığım kişinin bir hikayesidir, nerede yaşadığı, ismi, kimliği hiç bir şekilde ifsa edilmiyecektir, sadece inanmanız adına 2-3 delil sundu bana, bende buraya para karşılığı, ( anlaşma ) ile sizlere sunuyorum.
    ···
   tümünü göster