/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +20 -1
    Oha trend kokusu burdan geliyormuş
    ···
    1. 1.
      +3
      olm cevaplar çok güzel de sorular saçma olmuş lan.
      Ayrıca 1.sorunun cevabı bile erdoğanın ne kaa büyük bir lider olduğunu gösteriyo panpa ;)
      ···
    2. 2.
      0
      1. madde de kendinizle çelişiyorsunuz at kafaları

      bir ülke bir isme bu kadar baglanip gelecegi düşünmez ise o ülke hayatta kalma savasini bastan kaybetmis demektir aynı şey Atamın üzerinden yapılıyor ama kimse çıkıpta bişey demiyor, işlerine geliyor tabi prim yapmak. Atatürk'ün izinden gidiyorum diyenlerdir O'na en büyük saygısızlığı yapanlar.

      7. maddede cevap bile verememiş, gülerek kendini akıllı yerine koymuş, sorsan neye hayır dediğini bilmez, petrol ofisi gibi şeylerin satılmasını bahane eder ama araştırma özürlüsü olduğu için petrol ofisinin özelleştirildiği yıllarda kendisi dünyada olmadığı için bilmez.

      5. maddede hayır kampanyasını başlatan chp genel başkanı bile yeni anayasada başbakanın olmadığını bilmeyip kafadan atıp tutarken bu hayırcılar neye hayır diyor var mı bilen?

      Başınıza çoban aramak? Siz zaten başta kaybetmişsiniz, sürekli kendini aptal yerine koyan ve iktidar tarafından aşağılanan bir muhalefet partisi ha olmuş ha olmamış. Muhalefet olmazsa işte o zaman tek adam olmuş olur ama siz bunu hiç anlayamamışsınız.

      6. madde
      Çalan adam enayi mi, salak mı? Ben çalacağım ama yarın öbürgün olur da çaldığım meydana çıkarsa diye zütümü sağlama almayacağım, yargıysa yargı mahkemeyse mahkeme diyeceğim öyle mi? Bi gibtir git. dıbına koduğumun aveli.

      Yol illaki yapılacak demişsin ama 94 yılda yapılanın onlarca katı neden son 15 yılda yapıldı diye sorsam, çomar diyecek ve laf soktum iyi şuku alırım eheh diye kafanı kuma gömeceksin. Şimdiye kadar vergi alınmıyordu tabi onu da ilave etmek lazım. Sen kalk yüzyıllar boyu vergisiz mis gibi yaşam varken doğma, tayib ne zaman iktidar oldu o zaman doğ. Sende de ne şans varmış öyle * (!)
      ···
   tümünü göster