1. 26.
    0
    bakın liseli kardeşlerim, üniversiteli arkadaşlarım, değerli millet vekilleri, sayın adminler .

    öncelikle belirteyim ki o ziyarette değildim.

    tamam bir binliktir yapılmış. damarlarında liseli kanı dolaşan üniversiteli arkadaşlarımız, kamerayı alan solcu kardeşimiz, kurt yapan ülkücü kardeşlerimiz, v yapan babyface kardeşimiz ve pembe ayakkabılı apaçiler, toplulukta bulunan herkes o hunharca baskını planlayarak yapmamışlardır. (eğer öyle olsaydı adidası direkt bulabilirlerdi).

    bu canlı organizmalar ilk defa toplum içine çıktıkları için ilk defa elbiseli kadınlar gördükleri için, ilk defa http://www.nobrain.dk dakilerden farklı yaşlı bir adam gördükleri için heyecana bağlı olarak bir duygu çatlaması yaşamış olabilirler. yapılan yanlışlar sadece onların değil benim onun bunun ve şunun da suçudur. sonuçta bunu bize biz yaptık.

    o mağazada ki kadınlar, sokaktaki kadınlar, başörtülü annemiz, şöfer ağabeyimiz yapılanlar karşısında resmen şok geçirmişler. ne yapacaklarını şaşırmışlar.

    i̇şte bunun sebebi sürü pgibolojisi. bir organizma şöfer beye devam et dedikten sonra birileri daha çıkıp devam et diyorsa işte biliniz ki keps ver, keps var mı keps, inci seaiiikeeer gibi kelime grupları da sürü içinde bu şekilde telaffuz edilmesi gayet normal bir olaydır.

    bir ölüyle çok oynarsanız ya osururmuş, ya sıçarmış. bu pisliği daha fazla kokutmadan kapatmak gerek. lütfen siz de konuşmayınız.

    bu da caps olsun yalan olmasın.

    http://imgim.com/apaciler.jp
    ···
   tümünü göster