1. 51.
    0
    sizin gibi am beyinliler yüzünden, hayatımızda bir daha göremeyeceğimiz bu ortamı kaybetmek üzereyiz. inci nedir, ne değildir veya ne olmalıdır diye düşünmeden başı kegib tavuk gibi her yere saldırdınız. ne kpss skandalını protesto ettirdiniz, ne hayatımızı senelerdir giben kapitalist-emperyalist oluşum veya şirketlere karşı adam akıllı bir eylem yaptırdınız.
    işiniz gücünüz am züt meme olabilir. size işin başında bir tavsiye: o aradığınızın gerçeğini burada bulamazsınız, sokağa çıkın. (bkz: am züt meme) sokağa çıkın ama yalnız başınıza çıkın. yalnız başınıza çıkın ki zütüne bakıp 31 çektiğiniz karının sizden daha erkek olduğunu, yıllar da geçse eliniz gibinizde dolaşacağınızı anlayın.
    benim aklı gibinde değil başında olan arkadaşlardan ricam seviye dediğimiz şeyi adam akıllı bir noktaya çekmemiz olacak. çünkü buradaki seviye sokağa aynı şekilde indiğinde, ki daha da düşerek inebiliyor, yarın öbür gün dışarıda gerçekleşecek bir aktivitede yanınızda baykuş resmi ile yürüyen ve kafası bi dünya olan bir malın bağırsaklarınızı yanlışlıkla deşmesi mümkün olacaktır. (bkz: dumanlı kafa)
    bu durumu bilen arkadaşların veya ortamı çok liseli bulan arkadaşların aktivitelere katılmadığını da özellikle belirtmek isterim. inci, gerektiğinde 100 kişiyle değil binlerce kişiyle eylemini yapmalıdır.

    ayrıca şunun söylenmesini isterdim: insanlara değil sisteme karşıyız .
    çünkü inci önüne geleni değil hakedeni incitir.

    hepinize saygılar, sevgiler.
    ···
   tümünü göster