/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Çıkarsa istisnasız bahçelinin istifa etmesi gerekir. Bu ülkücü iradenin Bahçeliye bağlı olmadığını gösterir. Gerçi partiyi kendi malı haline getirmişken niye istifa etsin sorusunu akıllara getirmiyor değil.

    Zaten hayır çıkarsa 1 kasımda olduğu gibi 2 ay konuşmaz genel merkeze gömülür kalır.

    Haa sizede ufak bir şey fıdıldayayım

    18 Mart 2018 de MHP nin kongresi olacak ve bahçelinin yanında koray aydın aday olacak. O diğerlerinden bir şey ummayın. isterse bütün delege onların arkasında dursa aday olamadıktan sonra gerisi boş. Gerçi bazı delegelerde boş MHP de önüne gelen ilçe delegesi olmuş büyük kurultayda hakkı olmasa da şehirde etkisi var.

    Bizim burda biri var MHP binasının yolunu bilmez geçen seçimde ak partiye oyunu vermiş adam MHP delegesi anlayacağınız MHP de durumlar kötü köklü bir değişiklik gerekiyor ancak bu kadro ile bu iş zor

    Hele bugünlerde MHP nin sözcülüğünü soyunan akplı muallakler ilerleyen dönemlerde sonları ne olacak o da ayrı merak konusu.

    Sanane mk çocuğu MHP den sana mı kaldı ülkücü irade adam bir kere ocağa ayak basmamıs oy kullanmak marifet değil ancak oy dahi kullanmamış gelmiş tv lerde sağda solda MHP adına konuşuyorlar.

    Evet rahatladım bunları birine anlamazsam rahatlamayacaktım. Haa şimdiden söylüyorum kimseyle tartışacak halim yok. Kimseye söz hakkı doğuracak bir şey söylemedim en azından bu sözlük için gelip ak troller sıçıp sıvamasın lütfen gidin ak gençliğinize uzak durun ülkücü hareketten.
    ···
   tümünü göster