1. 1.
    +10
    Moderasyonun iyice eli ayağına dolandı beyler. Artık yazdığımız entryleri başka başlıklara taşıyıp olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Yazıklar olsun amk. http://ccc.incisozluk.cc/...e%c3%a7ti-nerdesiniz-lan/ adı altında imza toplanmış ayrılmak için. ne alaka amk? olayın aslı: son 18 sayfa başka başlıktaydı. Yerleri değiştirilmiş. Moderasyon bu kadar aciz durumda. peh amk. Tekrar yazıyorum:

    üçüküncü de olsam en başından beri inciyi takip eden bir yazar olarak gelişen olaylar karşısında bir hukuk öğrencisi olarak üzülüyorum ve bu olayın ilerde inci sözlük oluşumuna hukuk alanında büyük problemler yaratacağına inanıyorum. üç beş ergen huur çocuğunun( sensin lan huur çocuğu diyen amcık beyinliler için üstüne basa basa: huur çocuğusunuz ulan! ) hala incisözlük kavrdıbını ve incici olmanın ne demek olduğunu kavrayamadığı için ziyaret dediğimiz şeyleri gibertme dedikleri şeye dönüştürüp ardından da bizim kimseye zarar vermeden( buraya dikkat ki en önemli kısmı bu ) sadece eğlenmek için yaptığımız şeylere özenip eaa biz de yapalım amuğa koyayım diye gaza gelmek suretiyle cevahir avm'ye girip( yer mekan önemli değil, cevahirdeki müşteri azalışı hiç gibimde değil ) orada belki de içimizden birinin annesi veyahut kız kardeşini taciz edip, üç beş kuruş kazanabilmek için gibe gibe orda akşama kadar ( kimine göre açık, kimine göre normal bir kıyafetle ) ayakta duran kıza laf atmaları ne anarşizme, ne incisözlük kafasına, ne faşist ne de komünist kafasına uymamaktadır. ben bu salyangoz beyinlilere bir ünvan veremiyorum. huur çocuğu dışında. sözlüğü rezil etmek ve bizi olduğumuzdan farklı göstermek için yaptıysanız başarılı oldunuz tebrik ediyorum. ama yok sadece eğlenmek için yapmıştık biz diyorsanız sizin ben eğlence anlayışınızı gibeyim! verin adreslerinizi biz de sizin aile fertlerinize sarkıp taciz edelim? biz de inciciyiz biz de erkeğiz. hadi bakalım? olmadı bu de mi? olmaz tabi. aklınızı başınıza devşirin amk! daha liseyi bitirmemiş veletler gelip sözlüğün anasını gibti, moderasyon hala kendi içinden aklı başında olan adamların entrylerini silmekle uğraşıyor. yazıklar olsun. moderasyonun içindeki tek adamdı hamdi artık yok. buraya ismini yazdıran inci yazarları da sözlükteki adam gibi adamlardı. eğer o huur çocukları bu sözlükten uçurulmaz, hamdi'den özür dilenip moderasyona geri gelmesi istenilmez, gibeyim cevahir'i orada laf atılan kızlardan bir buket çiçek eşliğinde özür dilenmezse ( keşke moderasyonda liseden mezun olmuş birileri olsa da bu gibi durumlarda neler yapılması gerektiğini bilse, bilen adamların entrylerini silmek yerine ) benim de dahil olduğum yukarıdaki listede ismi geçen yazarların hepsi ( umarım en azından bu kadar gururumuz kalmıştır ) çekip giderler bu sözlükten. ve incisözlük yeni üyeleri ve liselileriyle 2-3 ay içinde anaokulu bahçesine döner. moderasyon bu aptalların hareketleri yüzünden açılan onlarca davayla nasıl uğraşıcaz lan amk diye kara kara düşünmeye başlar, sonra da sözlük kapanır. türkiye'de sansüre tamamen karşı ve yalandan da olsa anarşizm yanlısı ilk sözlük kapanır, ülkede bir dönem daha biter. kimse bizi özlemez beyler merak etmeyin. yaz benim de adımı. o adamlarla aynı yerde yazıp onlar kadar bile değer göremeyeceksek biz gibeyim böyle sözlüğün de moderasyonun da anasını! aaa bak küfür ettim. ne ayıp di mi?

    --spoiler--

    ( hala işin taşağında olan sapıklar için özet: cevahir'de yapılanlar ne insanlığa, ne türk'lüğe, ne incisözlük yazarlarına, ne de belli bir yaşa gelmiş, bir şeylerin farkında olan öğrencilere yakışmaz. bu olayı gerçekleştiren, ve bu huur çocuklarını savunan moderasyon da dahil tüm hayatında kız omzu görmemiş bin kurularının anasını gibeyim. ya siz gidersiniz ya biz. )
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster