/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +15 -2
    Türkiye konumu itibarı ile çok önemli bir yerde ilk önce 2 adet önemli boğaza sahip.

    Ayrıca şuan savaş çıkar gibi gözükmüyor ne kadar medya öyle göstersede. Siyasetçiler ekranlarda atıp tutsaklar bile yanyana geldiklerinde muhabbetleri çok hoş olur. Aynı bunun gibi. Ayrıca daha geçen gün bu ülkelerin (ABD ve Rusya) genelkurmay Başkanları bir araya gelmedi mi? Emin olun bu günler önceden planlanmıştı.

    Gelelim kuzey koreye. Kuzey Kore halkı abd den nefret eder ve bu panik ve yerel televizyonlarında gösterilen savaş yapıyoruz vs başlıkları yine ABD ile savaşıyoruz ama savaş olmuyor çünkü korktular şeklinde algı oluşturmak için. Aslında kendi diktatörlüğünü güçlendirmek için denebilir.
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa dikkat ettin mi Hollywood filmlerine bazen tarih filan koyarlar, mesela Terminator filminde Arnold Schwarzenegger in söylediği bir tarih var 2 ekim 2017 tarihi skynet ile kiyamet gününü bağdastirmiş, birde Ghostbusters 2016 versiyonu filminde, ghostçularin hepsi bayan olarak degiştirilmiş, halbuki orjinalinde hepsi erkekti, ha birde filmde hayaletleri bi aynaya hapsetmis olan adamin ise yahudilerin adeta siyonizmi hayaletlere benzettigi, zencileri, abdlileri, hristiyanlari, evanjelikleri ise toplu kiyima goturecekleri mesaji verilen bir sahne tespit ettim.
      Yahudiler delü delü
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa güzel tespitler var haklısın ama sonuç kısmını anlamadım.
      ···
    3. 3.
      0
      Panpa güzel tespitler var haklısın ama sonuç kısmını anlamadım.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster