/i/Soruları Alayım

  1. 76.
    0
    Ygs de 696k oldum. Başarılı bir öğrenci değilim.

    Matematik temeli desen sıfır, çöp. TM bölümündeyim LYS Matematikten 15 20 net yapsam nirvanaya taşır beni, yardımcı olursan çok minnettar olurum zanzacım.

    Hedef 100K ya çekmek. Edebiyat ve Coğrafya tamam, sadece Matematik de 80 sorudan 15-20 net yapmam gerek.

    Eğer çekemezsem de seneye gireceğim, bana seneye içinde yardımcı olur musun? Dediğim gibi temelim yok ve temel ne onuda bilmiyorum yani üslü köklü sayılar filan mı temel hiç bir bilgim yok. Eğer seneye kalırsam nerden başlamam gerektiği hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim.

    Edit : Bu arada diploma ortalamam 83 - 85 arası yani okul puanım +50 civarı bir şey geliyor. Puanımda beni ileriye taşıyacak, senden istediğim tek şey bana 15 - 20 net arası bir şey çıkarabileceğim konuları yazman. Dediğim gibi YGS de dahi 1 net yaptım Matematik den, tamamen çöpüm. 10 net bile yeter LYS Matematik için.
    ···
    1. 1.
      0
      kardeş seni çok iyi anladığımı düşünüyorum bak ben geçen sene ygs den kötü yapmıştım ve belki de şu ana kadar ki en büyük mallığımı yapıp ygs geçtikten sonra kitap açmayıp yattım ( yine de 67 binden 63 bine çekmiştim lys de çekersin diye boşuna demiyolar hiç kimse yapamıyo onu siz az bişey yapın uçarsınız ) yani sen bu sene %100 gitmeyecem desen bile tercih yapacakmışsın gibi çalış ve sakın bu sene dinlenip seneye adam gibi çalışayım deme 1 konuyu bitirsen seneye için kardır ayrıca bu yazdıklarıma da dikkat et 11. sınıf bittiğinde ben de sen gibi her alanda 0 dım mat felan ders dinlememiştim ama aldım bi kitap (fem simetri ygs setini öneriyorum sana ) ilk konudan başladım inan ki ygs kısmında toplasan 50 bilgi yok ve bu sene lys de 80 sorunun 25 -30 u ygs den gelecek temel dediğin şey ygs konularında fazla eksiğin olmaması oluyo çünkü sen ygs konusu olan mutlak değeri bilmezsen lys konularından fonksiyon integral türev 2.derece denklem vs bir çok konunun içine katabilirler ve soru kaçar
      ···
    2. 2.
      0
      ayrıca matematikte 20 neti bırak 25 30 lara çıkarırız bence seni, benimle irtibatta kalırsan ve 60 gün boyunca dediklerimi yaparsan düşündüğün kadar zor değil bu arada merak etme az uyu , 20 saat ders çalış felan demeyecem (:
      ···
   tümünü göster