/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +207 -17
    Değerli inci sözlük yazarları;

    Ülkemizde 16.04.2017 tarihinde yapılacak olan Başkanlık Sistemi referandumunda oylarınıza sahip çıkabilmeniz için sizleri bu uygulamayı kullanmaya davet ediyorum.

    Vereceğiniz oy her ne olursa olsun. Milli iradeye sahip çıkmak ve oylarınızı korumak artık sizin için de bir görev. Referandum günü milletin iradesine göz dikecek, bizim oylarımızı yok sayacak, seçtiğimiz tercihi değiştirecek alçaklara karşı bir duruş sergilemeliyiz.

    Uygulama nasıl kullanılır? Amacı nedir size biraz bahsedeyim. Bu uygulamayı playstore dan kolaylıkla ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Uygulama, referandum günü sandıklar açıldıktan sonra sandığın olduğu kapıya asılan tutanakları sizler aracılığıyla fotoğraflayıp ortak bir havuzda toplamak ve saymak için geliştirilmiştir. Bu uygulama sayesinde YSK da toplanıp sayılan tutanaklar aynı zamanda birde bu uygulamanın havuzunda toplanarak sayılacak. iki sayım arasında halkın iradesine kasteden bir farklılık var ise referandum sonuçlarına itiraz edilecek.

    Bu uygulamanın amacı, halkımızın iradesini savunmak, halk tarafindan seçilmiş tercihi korumaktır. Trafolara giren kedilere, secsis e ve daha nice hilelere karşı milli bir dik duruştur.

    Böyle yararlı bir uygulamayı dün gördüm ve burada sizlerlede paylaşarak kullanımının yaygınlaşmasını istedim. Umarım gören herkes bu başlığı dikkate alır.

    edit: an itibariyle trend 23.sıradayız up ve şukularınızı esirgemeyin bu konuda daha büyük bir kitleyi bilgilendirelim.
    ···
   tümünü göster