/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Size basimdan gecen ibretlik bir olayi anlatacam
    Universiteye basladigimiz ilk sene. Arkadaslarla birlikte ev tuttuk okudugum okul ailemin bulundugu sehirde idi.  Arkadaslari zaten liseden taniyordum. Sessiz sakin bir ogrenci eviydi bizimki. 4 kisi kaliyorduk ucumuz namaz kiliyorduk zaten ne olduysa namaz kilmayan arkadas yuzunden oldu. muallak surekli icki icelim diyordu bizde izin vermedik yok olmaz gunahtir falan. Neyse birgun uyduk bu seytanin yaverine. Aksam getirdi 4 sise.  ilk defa iciyorduk hepimiz. Yemin ederim boyle igrenc birsey yok. Bir insan neden bunu icer anlam veremezsiniz.
    Neyse olaylar bundan sonra basladi. Bizim aile biraz tutucudur demiyecem epey tutuculardir. Hele benim yaptigim olay duyulsa ailenin yuz karasi olur ne kimse selam verir ne de yuzune bakar  birak kiz vermeyi kiz istemeye bile gitmezler. Nerden biliyorsun dersen amca oglundan biliyom. Sartlar hazir konuya geleyim artik. Ictikten sonra dayim aradi. Kan grubumu sordu ilkin anlam veremedim. Soyledim kan grubumu nerdesin dedi bende mal gibi soyledim hemen bi an ictigimizi unuttum. Assagi in seni almaya geliyorum. Aha gibi tuttum dedim. Meger dedem hastalanmis bizim butun aile suru ile hastaneye toplanmislar. Kan lazimmis. Hastahaneye gittik. Tahlil yapacaklarmis her kani veremiyorlarmis. Aileden kan grubu uyusan 15 tane cengaver secmisler tabi biride benim amk. Hastahanenin tamami bizim aile kim varsa toplamislar. Sirayla aldilar giren cikiyor 2 dk ya. Kem kum ederek igneden korkuyor bahanesiyle en son ben girdim. Amk kimsenin kan grubu uymuyor herhalde giren hemen cikiyor. Aha giren bana girdi dedim girdim iceri. Sansa kan alan hemsire erkek cikti bayan olsa konusamazdim. Bu kani alirken konuya girdim anlattim mevzuyu tamam o is bende dedi kan degerlerin uyusmuyor deyip seni aradan cikaracam dedi. Oylece yirttik
      Size tavsiye elinizden geldigince boyle seylerden uzak durun ben ucuz yittim daha kotude olabilirdi 3 ihtimal vardi. Ya herkes ogrenecekti olayi neyseki hemsir arkadas yardimci oldu. Ya biz olayi sakladiktan sonra sadece benim degerler uyusacakti ve yalan ortaya cikacakti ki bu ilk ihtimalden daha kotu. Yada en kotusu ikinci ihtimal yuzunden dedeme birsey olacakti.
    Gelenek bozulmasin buda boyle gibimsonik bir animdir
    ···
   tümünü göster