/i/Tespit

  1. 1.
    +4
    Öncelikle kesinlikle kadınları, kızları ve çocukları bu sözlükte söz sahibi olarak tanımıyorum. Burada söz sahibi olan kişiler sadece adam gibi bilgisi olan ve her şeye boş boş laf cümbüşü yapmayan kişilerdir.

    Neyse, ilk olarak ana konu siyaset. Burada ki bir çok kişi 18 yaşının altında, yani oy kullanamıyor. Bundan dolayı bir çok kişi siyaset başlıkları açarak boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor.

    18 yaşının altındaki bir kişi sadece yönlendirilmiş olur ve çoğu kişi için bu geçerlidir. Sizler sadece çevreniz ve ailenizin yönlendirmesi ile bir düşünceye sahip oluyorsunuz. Gerçek düşüncenize sahip olabilmeniz için öncelikle ergenliğin size verdiği dobra ve hırçın duygulardan kurtulmanız gerekir ki buda 20-22 yaşlarına kadar sürer.

    Kısacası 18 yaşının altındaki kimse siyasete ilişkin başlık açmasın. Son zamanlarda trendde ki 8 başlıktan 7'si siyaset içeriyor. Bunu +18 yaş kitlesi çok düşük olan bir sözlük için iyi bir gelişme olarak bulmuyorum.

    Özet olarak trende gib gib başlıkları sokacağınıza gerçek bilgi, komedi, aşk, gerilim, korku hikayelerini sokun ki sözlük bi işe yarasın.
    ···
   tümünü göster