/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +1
    valla kardeşim bu konuda her ne kadar karşıt görüşleri savunmuş olsak da, yaptığın bu analizi çok doğru buluyorum. Bir defa partinin başındaki adam değişmeli kendi görüşümce. Geçmişindeki tek olayı SSK olan ve başarısız bir kariyeri olmasının yanı sıra 8 seçim kaybetmiş birisinin hala o koltukta oturmaması gerekir.
    Öte yandan muhalefetler şahısları eleştirip yönetime laf atmaktan ziyade, masaya fikirleri ile gelen, bizim de böyle bi tasarımız var diyen partiler olsa, bu olay hükümeti daha iyi olmaya zorlar. Aynı zamanda birbirimizle didişmek yerine daha iyi ve hızlı şekilde güçlenmeye büyümeye yöneliriz.

    mühürsüz zarflar ile ilgili olan düşüncen de çok hoşuma gitti. ben de ilk başından beri aynı fikre sahibim. Başında her partinin vekili olan bir sandık var. Kabinden gelen herkes bir zarf attığına göre burdan çıkan oyların geçersiz olması için bir sebep yoktur. Sonuçta tüm vekiller kaç kişinin oy attığını görmüştür. Bir sorun olsa orda halledilirdi. Bütün parti vekilleri bir olup hadi Evet-Hayır mühürü basalım diyecek hali yok.
    ···
   tümünü göster