/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    bakin cugulamadan once bir dusunun,
    tamam annemiz bacimizda var ama bu bir genel yargi belirtecek söyliyeyim baştan.

    ha birde şunu söylemektede fayda var , Alllahin cennetini bile kendine yetersiz bulmuş kuldur kadin , aç gözlüdür yasak olana yönelmiştir bunu cennette yapmiştir akil kari degil ,hep daha fazlasini ister ve sonunda onlarin yüzünden dünyaya gönderilerek cezalandirilmadik mi?

    bu kari kismina taş devrinden bakmaya başlayalim , o zamanlarda herkez ciplak haliyle biz gibmek istedigimizi tutup sacindan goturup magarada , kayanin dibinde agacin gölgesinde vs.. gibip birakirdik.
    ardindan başka isteyen olursa bu olaylar siralanip giderdi.

    bakin dizilerine filmlerine nasilda gibiyorlar istediklerini yaşlarina bakmaksizin ama suc sadece erkektede degil karilar az işveli degil hani. GoT - Spartacus -salem gibi daha niceleri.

    afrika olsun , asya olsun kari heryerde ciks malzemesidir tanri böyle yaratmis arkadas yalan mi ?
    erkegin soyunu sürdürmesi , ihtiyaclarini karsilamasi icin olmazsa olmaz et parcasi degil midir ?

    sanki sizler hardcore yapmak istemiyorsunuz ha ? gunde kac posta atan adamlarsiniz her kategoriyi hayvanca izliyorsunuz yalan mi amima koyum ?

    ne zaman biz bunlari nikaha alip baskasinin gibmesinden kurtardik , elbise giydirdik felan o zaman duzelmeye baslamisti bunlarin huurlugu , ama son yüzyila bakin her sosyal platformda yaslari kucukte olsa züt ve memelerini gösterebilmek icin nasilda yarisiyorlar ?

    giydikleri kiyafetler gitdige yok olmaya basladi , bi bikini giyiyor ami gozukuyor e amina kodumun kizi daha neyi sakliyon soyleyin huur diyince suclu oluyoz amk.

    Sonuc: evet kadin kismi komple huurdur , gibilecek zevk verecek bi metadir , gecmistede gelecektede degeri budur.
    biz soylemesekte onlar belli etmektedir.
    ···
   tümünü göster