/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +21
    ilk önce sacma sacma Apo asılacak felan demeyin apo ulkemize gelirken asılmama sözü aldı oyle getirildi yoksa hapiste olmazdı asılmıstı bile.

    Türkiye de idam sistemi eskilere bakarsanız , idam edilmemesi gerekenler ve idam edilmesi gerekenler asılmıstır. Kurunun yanında hep yaşda yanmıştır .
    Ülkemisde 5 yıl once idam sistemi olsaydı ne mi olacaktı beyler balyoz davasındaki butun komutanlar asılacaktı , daha yeni yeni bu kisilerin sucsuz olduğu ortaya çıktı adamlar sucsuz yere asılırdı .Sucsuz yere asıldığınıda devlet acıklamazdı böyle konuları devletler gizli tutar.
    Devletin yapması gereken sey idamı kapsayan kisileri bize anlatmak olmalı ama benim düşüncem orneğin sadece vatana ihanet edenler asılacak diyelim , sucsuz insanlarda vatana ihanetden yargılanıp asılacak bunlara gazetecidir , komutandır ekleyebiliriz.

    Bir de arkadaşlar bu idam sisteminin ben rte nin sonu olacağını dusunuorum vatana ihanetden asılabilir olmayan birsey deildi bu Türkiye için eskiden olmuştu. Tarihin hep tekerrür ettiğine inananlardanım .
    ···
   tümünü göster