/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +36 -17
    Ulan AK çomarlar doğruyu söyleyin lan şu adamı bir kere dinlediniz mi ? Yoksa sadece merdivene ters binen adam, sskyı batıran adam ükeyi yönetebilir mi len amq mı dediniz ?
    Bu adamı bir kere dinleseydiniz kafanızda milyon tane soru olurdu. Bunları araştırırkende sorgulama yeteneğiniz gelişirdi.Ama siz dexere taptığınız için o ne derse doğrudur mantığıyla gidiyorsunuz.
    Tayyip referandum tartışması için adamın karşısına çıkamadı.
    Şu akçomarlar beni güldürüyor ya.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Sen böyle bişey yazdığına eminmisin ? ulan adamı züt ettiler yerin dibine soktular bide koskoca CUMHURBAŞKANI bunun la konuşucakmıydı konuşmayı geç bide tartışıcak sen çok şey istiyosun hahaha
      ···
      1. 1.
        +3
        Hangi züt etmessinden bahsediyorsun ? 3 ay boyunca pkk,chp,hdp, fetö, avrupa hayır diyor biz bundan dolayı evet diyoruz deyip durdular. Hiçbir şekilde yeni anayasanın maddelerini tam anlamıyla anlatmadılar.
        Zaten erdoğan, kılıçtaroğlunu değil seni, beni, halkı muhattap alarak konuşacak. Karşılıklı oturacaklar ki ben bileyim hangisinin doğru hangisinin yalan söylediğini.O anda söyledikleri birbiriyle çatışacak ki halk tam anlamıyla sorgulasın bu anayasa paketini.
        Mitinglerden eyyy kılıçtaroğlu demek kolay çıksın karşısına desin ki canlı yayında bak sen burda yalan söylüyorsun açıklasın, kılıçtaroğluda o anda kem küm etsin olay zaten orda biter.
        Ama yapamadı bunu.
        ···
      2. 2.
        +1
        Bak bu konuda haklısın knk hiç bu açıdan düşünmemiştim olayı keşke dediğin gibi olsaydı ama olmadı doğru söylüyosun
        ···
    2. 2.
      0
      konuşacağı kişi köylü bile olsa konuşmak, dertlerini dinlemek zorundadır.
      ···
    3. 3.
      0
      Huur çocuklarını 1000 kere çağırdı adam her konuşmasında 1 kere zütü yiyip de çıkmadı dexer adamın 1 konuşmasını dinleyin beyler
      ···
    4. 4.
      +1
      Anamuhalafetten bahsediyoruz beyinsiz konuşucak tabi gerçi artık oda kalmadı demokrasinin anasını gibtiniz
      ···
    5. 5.
      -1
      Hahahaha gibtir git lan kafamda milyon tane soru oluyor evet haklısın bu adam nasıl bu kadar yalan söyleyebiliyor diye
      ···
    6. 6.
      0
      Ulan adamın milyon tane gafı var hala konusuyosunuz
      ···
    7. 7.
      0
      KARDEŞiM DiNLEYENi OLARAK SÖYLÜYORUM Ki 2011'E KADAR SANIRSAM 8 AY-1 YILLIK SÜREÇTE KESiNLiKLE MiLLi FiKRi SAVUNDU BUNU KiMSE iNKAR EDEMEZ AMA ABD'YE GiDiP SONRA DÖNER DÖNMEZ FARKLI ŞEYLER ANLATMAYA BAŞLADI HATTA TAYYiP ERDOĞANA SENiN ANA... DEMiŞ BiRiDiR NEDEN Mi?

      ÇÜNKÜ BAYKALDAN DAHA MiLLi YOL iZLEYECEKKEN FETÖ VE SERMAYE TEHDiDi iLE DURDURULDU DA ONDAN!!!
      ···
    8. 8.
      0
      Dinledim her konuşmasında ülkeyi kötülüyo yalan sölüyo iftira atıyo. Deseler dexer ölcek ama ülkeyi satıcaz düşünmeden evet diyecek bir huur çocuğu. Tayyipi indirmek için hdpyle beraberdi bi aralar.Bu adamı mı savunuyosun bana.
      ···
    9. 9.
      0
      pkk cenazelerine gider anca bu huur çocuğu yada darbe gecesi kaçmaya çalışır
      ···
    10. 10.
      0
      Daha Karşı olduğu sistemi bilmeyen adamı mı dinliyim?
      ···
    11. 11.
      0
      SONUNA KADAR HAKLISIN AMK
      ···
    12. 12.
      0
      Kardeşim Binali Yıldırım Kilicdaroglu na dedi gel tvye çıkalım diye bu da o aralar hayır dedi son günler de artistlik olsun diye gel çıkalım demiş yahu bu adam mitinglerinde konferansında radyo programında eveti savunmuş bir kişi bunla tvye çıksan nolur sonra sen ssk falan diyorsun falan ama hayatında hiç savaş Ay izledin mi gir bak insanın çilesine yahu bu adam chp genel başkanlığına aday değilim diyip ertesi gün aday olan kasetle gelen insan 7 yılda 8 seçim kaybetti kendisi koltuk sevdalısı olmuyorda çıktığı bütün seçimleri kazanan Erdoğan mı koltuk sevdalısı oluyor bu insan 15 temmuz a darbe girişimi diyip aylar sonra kontrolü darbe demiş kişi bu kadar sözünün eri değil ama kendisi kontrollü kaçış yaptı bunda liderlik vasfı yok siyaset adamı değil kariyeri boş birisi 😉
      ···
    13. 13.
      +1
      tavsiyen üzerine dinledim adam başkanlık sisteminde başkanla başbakan anlaşamaz dedi. şu an hayatı sorguluyorum, insan oğlundan ümidimi kestim teşekkürler
      ···
    14. diğerleri 11
   tümünü göster